Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAID
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, mert több rétű a kérdésem, de itt hátha tudja valaki a választ.
Adott egy asztali PC Intel Core i5 12500 CPU-val, amiben van egy Intel UHD 770 IGP is ugyebár. A gépben van egy Nvidia GTX 1050ti dedikált VGA kártya is.
A Win 11 grafikai beállításaiban megadtam, hogy pl. a desktop esetében az Intézőnél használja az energiatakarékos módot, vagyis elvileg az IGP-t kellene használnia. Viszont a GPU-Z szerint az IGP kihasználtsága 0%, a HWiNFO64 szerint az Nvidia GPU éppen 36W-ot kajál.
A kérdésem, hogy egyrészt miért az Nvidia GPU megy (látszólag), és miért nem az IGP-t használja a rendszer, ha már ez a beállítás. Vagy valamit rosszul állítottam be?
A másik, hogy vajon mire kajál 35W-ot a dedikált GPU, ha nem is csinál gyakorlatilag semmit, mert kb. idle módban fut a desktop? Meg lehet valahogy oldani, hogy desktop módban kizárólag az IGP-t használja, és a dedikált GPU off legyen? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs