Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
na én is frissítettem a 10-et. minden megmaradt ami kell és gyorsan ment, remek. ami annyira nem, a start menüt elengedtem, hiába kapcsoltam ki, hogy ne listázza a doksi stb. az eredmény csak annyi, hogy ott maradt egy hatalmas üresség, minden nagyon messze a start gombtól és még élő csempék sincsenek ami a naptár, posta és időjárásnál* hasznos volt, szóval így nincs értelme nekem használni. ikonokat kitettem a tálcára, kikapcs: start->jobb klikk menüből intézem illetve az időjárást a edge new tabon nézem.
*rengetegszer volt a 10-nél, hogy alvó állapotba tevés előtt még rápillantottam ezekre, egy pillanat műve alatt plusz addig picit mozdítva az egéren már ott voltam kikapcs gombon ami után még egy kis tolás és klikk->alvás
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest