Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Apple MacBook
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nem úgy kell elképzelni, hogy az asztalon programok vannak.
Egy példát írtam. Pont pár napja voltam úgy, hogy egy kicsi log fájlt kellett tömörítve, jelszóval védve feltöltenem valakinek, amit Drive-ból töltöttem le ideiglenes időre és igen, azt az asztalra tettem addig....
TC nekem is alapból fent van minden win. rendszeren, de nem használom ki minden tudását...többnyire másolás-törlés, szinkron, összehasonlítás, fájl ellenőrzés, ftp....
A Windows kellemetlenségeire többnyire mindig vannak külső megoldások, de itt az volt a lényeg, hogy alapból mennyire kényelmetlenül csinálták meg a jobb klikkes menüt (is), miközben simán megjeleníthetné egyben az egészet. A testreszabhatóságnak meg alapnak kéne lenni ott is, ki és mit akar megjeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robotporszívók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy példát írtam. Pont pár napja voltam úgy, hogy egy kicsi log fájlt kellett tömörítve, jelszóval védve feltöltenem valakinek, amit Drive-ból töltöttem le ideiglenes időre és igen, azt az asztalra tettem addig....