Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Azóta már megoldódott, mert az éjszaka folyamán jött egy update, amivel átváltott az új UI-ra nálam is.
Egyedül a store maradt a régi, nem tudom miért.12104.1001.1.0 verzió van most. Nem is talál frissebbet.
#440kleinguru: Szerintem az biztosan változni fog a feedback-ek alapján. Sokan vissza fogják sírni legalább a "refresh" button-t.
Az lenne a legjobb ha szabadon konfigurálható lenne. A user majd eldönti, hogy mi kellene neki oda. A win. terminal-t sem igazán értem, hogy minek oda.. sőt.. a "másik" oldalon - shift+F10 is ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest