Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- E-book olvasók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na itt a nagy secure boot témázáson felindulva én is átkapcsoltam. Bootloop-ban ragad a gép. Bekapcsolt, majd 5 mp múlva ki, majd megint be a végtelenségig. Nem értem, hogy miért, de az egyetlen megoldás az lett, hogy VGA ki, elem ki, táp áramtalanít, kihúz. Majd áram alá helyeztem, VGA nélkül (!) start, BIOS ugye resetelve. Beállítottam, secure boot alapból ki volt kapcsolva, szóval azt nem kellett külön. Majd restart, win betölt, kikapcs, VGA be... Ha nem így csináltam, és bármikor visszaraktam a VGA-t, akkor visszaállt bootloopba. Ez miért lehetett? Illetve enélkül akkor nem is lehet W11-et telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest