Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Laikusként kérdezem, hogy a Windows által tárolt belépési adatokat hol lehet elérni, illetve törölni?
Röviden a problémám, hogy beléptem a Onedrive alkalmazásba a Microsoft fiókommal, aztán miután végeztem, kijelentkeztem. Viszont a Onedrive bejelentkezésnél elmentette az email címet, ráadásul a jelszavat is. Sehol nem tudtam törölni, így próbaképpen a webes felületen megváltoztattam a jelszót, de a PC-n így is sikerült a jelszó megadása nélkül visszajelentkezni a Onedrive-ba.. (Tehát ha el is mentette a régi jelszót, az újat se kérte..) Mit lehetne tenni, hogy teljesen elfelejtse az adott PC a Microsoft adataimat? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest