-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Laikusként kérdezem, hogy a Windows által tárolt belépési adatokat hol lehet elérni, illetve törölni?
Röviden a problémám, hogy beléptem a Onedrive alkalmazásba a Microsoft fiókommal, aztán miután végeztem, kijelentkeztem. Viszont a Onedrive bejelentkezésnél elmentette az email címet, ráadásul a jelszavat is. Sehol nem tudtam törölni, így próbaképpen a webes felületen megváltoztattam a jelszót, de a PC-n így is sikerült a jelszó megadása nélkül visszajelentkezni a Onedrive-ba.. (Tehát ha el is mentette a régi jelszót, az újat se kérte..) Mit lehetne tenni, hogy teljesen elfelejtse az adott PC a Microsoft adataimat? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Jövedelem
- World of Warships
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged