- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
anorche1 #6606 üzenetére
nálam megy amíg nem zár le a telefon és nem rakja rá a feloldó kódot, ha már kéri a kódot akkor lekapcsolja valamiért. Tesómnak osztottam a netet és amíg tapicskoltam addig ment gond nélkül de amint lezárt azonnal bomlott a kapcsolat. Nem tudom be lehet e állítani valahol, de ha igen azt megköszönném ha valaki leírná, hogy hol.
-
Levwi
aktív tag
válasz
chipesz #6194 üzenetére
ha az neked, jobb, hogy tegnap random bejelöltem rajta egy embert akit nem is ismerek, miközben kerestem valakit, meg nem veszi észre azt hogy messengeren dumálok, a beta ugyanúgy jelzi, hogy üzenet érkezett ha elolvastam, ha nem, és a legszebb az, hogy rábökök, hogy akkor megnézzem akkor bejön az idővonal azt jólvan, úgyis messengert, kell majd használni, akkor kérdem én minek jelez a facebook app, hogy üzenetem jött? ezt amikor megláttam azonnal ment a kukába majd ha jobb lesz akkor használni fogom.
-
Levwi
aktív tag
válasz
kutitomi73 #6190 üzenetére
mivel ugyanaz még, így igen, van már egy beta app ami jónak ígérkezik majd, de mivel még béta vannak vele gondok.
-
Levwi
aktív tag
Én nem csináltam hr-t, mivel előzőleg azzal szívtam meg. Hr után csak a rádió meg a tarterulet volt a telefonon mint alkalmazás, ja es a glance se működött, se az equalizer, ez volt az első hr másodiknál annyira legyalult mindent, hogy csak két alkalmazásom maradt újratelepítettem es nem nyomtam hr-t igy most minden működik gond nélkül, glance is van equalizer is és minden ott van az egyeb beállításokban aki eddig is es minden működik is. Szóval tapasztalat, hogy nem szabad a 10572-nél hr-t nyomni.
-
Levwi
aktív tag
válasz
tomboy0013 #6146 üzenetére
én 8.1-ben sem találtam
De én is kíváncsi lennék, hogy merre található.
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
ja és (bocsi lejárt a szerkesztési idő) akinek az új buildnél gondok vannak hr után pl nincs csak két alkalmazás a rádió meg ha jól tudom a tárterület, annak azt javaslom ne csináljon hr-t. Én is belefutottam ebbe a hibába, és abba is, hogy előszőr a gépházban az egyéb menüpont alatt csak két beállítási lehetőség volt(ez az első hr után utána felment az insider fast configuration update gondoltam nyomok egy hr-t és helyreáll a gépház na akkor eltünt minden a telefonról, ma újraraktam megfogadtam, hogy nem nyomok hr-t majd csak max a következő buildnél, mert az vágja tönkre az egészet.
-
Levwi
aktív tag
valaki próbált már edge-ben keresőmotort cserélni? Nekem ott van a lehetőség csak épp fel kellene vennem másik keresőmotort de arra nincs lehetőség, most vagy én vagyok béna és elnézek valamit vagy még nem lehet új keresőmotort felvenni.
-
Levwi
aktív tag
Végre ma rájöttem miért merül olyan gyorsan a 920-am. Ma nem kicsiny varosomba voltam hanem a szomszédos még kisebb városban ahol van 4g hálózat 10549.4-es build eddig reggel 7 órától ilyenkorra már visított a töltőért most meg 50%-on van még. Szóval ezen még dolgozhatnak, hogy 3g-n ne szivja annyira az akkut, de ma felkerül majd a legfrissebb build es meglátom mit produkál.
-
Levwi
aktív tag
válasz
Boonen007 #5921 üzenetére
én csak egyet nyomtam, de nem találkoztam még eget rengető hibával messenger végre működik ahogy kell nem úgy mint 8.1-nél, hogy nem kaptam meg az üziket, sms értesítésem is van igaz maileket nem jelzi hanggal de az nekem már 8.1 alatt is ki volt kapcsolva szóval most nem tudom, hogy csak úgy maradt vagy egyáltalán nem megy vagy már lehet ki is kapcsoltam. áruház gyorsabban frissít, eddig még nem ragadt be alkalmazásom úgy, hogy nem lehetett se frissíteni se törölni, az előző buildnél előfordult. plusz ami nekem nagy pozitívum, hogy fel tudtam tenni a lumia panoráma appot ami az előző buildnél nem ment, ja és a kijelző skálázás állítása nagyon klassz lenne ha le tudnám venni teljesen úgy hogy működne az alkalmazás váltó, mert akkor lenne négy oszlopos elrendezés, meg nekem jobban is tetszik úgy hogy minden kissebb a kijelzőn, de remélem ezt később javítják
Bár nem tudom hogy te raktál e fel biztonsági mentést hr után én direkt nem, lehet azért nincs gondom vele.
(#5925) boncser most ez komoly? pedig már kezdtem megszokni, ha most is 8.1-ről kell felrakni akkor marad a mostani build kivéva ha sokkal jobb az akkuidő, vagy olyan újítást tartalmaz ami nélkül nem tudok élni
-
-
Levwi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #5328 üzenetére
igen, szerinted hogy játszok a worms 2 armageddonnal wp-n?
#5329) consono: én úgy olvastam, hogy még nem sikerült teljesen a root, bár értelmét én se látom. A másik project-nek több értelmét látnám ahol a gyerek a google szolgáltatásokkal próbálkozik, bár ha több időm lesz megpróbálok pár alkalmazást átportolni wp-re magamnak, az ms leírása már megvan hozzá
-
Levwi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #5089 üzenetére
Biztos hogy benne lesz a végleges verzióban csak nem biztos hogy ebben a formában. A könnyű sportolás érdekében muszáj megmaradnia az android rendszernek a telefonon. Mondjuk ezzel tényleg könnyű dolga van a fejlesztőknek, mert csak annyit kell tenniük, hogy a google helyett az Outlook-ot használja az alkalmazás, és át is van portolva feltolja a store-ba és kész. És gondolom az ios alkalmazásoknál is valami ilyet akarnak majd.
-
Levwi
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5056 üzenetére
gmaps patcher-t szedd le igaz én eddig csak az es file explorert sikerült rábírnom hogy menjen, de a többit a listából még nem néztem.
-
Levwi
aktív tag
válasz
tomboy0013 #5036 üzenetére
itt van egy lista a működő appokról, de én az xda-s közösséget várom, hogy felhefteljék a google szolgáltatásokat és az app problémám meg is oldódna
-
Levwi
aktív tag
Nekem ott van a bajom, hogy szépen felkúszott a telefonra, mert arra nincs lehetőségem, hogy kikapcsoljam a frissítést.egyébként már elég stabil a rendszer ahhoz képest hogy preview. Szóval ezen az egy dolgon kívül nincs vele bajom.
-
Levwi
aktív tag
Az adatvesztes pont nem érdekel mert ami fontos az felhőben van vagy gépen csak megint az a kínlódás mire eljutok odáig hogy a friss build legyen fent
-
-
Levwi
aktív tag
Ahhoz képest hogy nem lesz új build tegnap nekem letoltotte csak még nem engedtem neki hogy felrakja.
-
Levwi
aktív tag
válasz
Gusztáv #4390 üzenetére
Azt addig értem hogy nem tudom újratelepíteni, de mi van azzal hogy panoráma képet nem tudok win 10-el készíteni sőt már 8.1-el se mert levették a storebol? Emiatt egy kicsit beragtam rájuk. Elhiszem hogy megszuntetik az alkalmazást, de attól meg maradhatott volna a storeban. Most épp ott járok hohy ha panoráma képet akarok lőni akkor vagy dev unlockolom a telot vagy nem csinálok panorama képet.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok a mostani build menyire használható? mennyire szívja az akkut, ébresztés működik? telefonálni lehet vele rendesen gyorsaság milyen? Hétköznapi használatra lennék kíváncsi, egy lumia 920-ra hegeszteném fel ha már kielégítően jó a használata.
-
Levwi
aktív tag
Most komolyan csak azoknak lesz új build akik eddig még nem rakták fel a tp-t?
-
Levwi
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #1710 üzenetére
Az ön készülékében van a hiba
Nekem nem akad a 920 telepítéskor észre sem veszem hogy telepít.
De egyébként várható, hogy nem fog megkapni mindent a 920. Nem mai gyerek már. -
Levwi
aktív tag
Aki felrakta a win 10-et 920-ra annak megköszönném ha leírná mennyire mennek a telefon alap funkciói, mint mondjuk a telefonálás és persze mennyire merül a telefon.
-
Levwi
aktív tag
Na akkor várom a 920 tulajok beszámolóit én még nem merem felrakni, már működne, de inkább kikapcsoltam az automatikus letöltést amíg nincs érdemleges vélemény, és most nem a kinézetről beszélek hanem a stabilitásáról és használhatóságáról.
-
Levwi
aktív tag
Úgy néz ki nem lesz mégse build mindenkinek egy darabig
[link]Woland te mindig gyorsabb vagy
-
Levwi
aktív tag
válasz
boncser #1065 üzenetére
Majd egy óra múlva jó lesz kb szerintem, mivel minden egyes bejövő kérelem megfagyasztja a szerverüket, így szivatja őket a csomó ember aki 2 másodpercenként próbálja megnyitni az insider programot, de annyi eszük nincs, hogy addig letiltják a bemenő kérelmeket míg kijavítják a hibát.
-
Levwi
aktív tag
Ezek szerint már kiszórakozták magukat
-
Levwi
aktív tag
válasz
hodostamas #1026 üzenetére
Azt kihagytad hogy a hívások 1%-ában nem szól a csengőhang
Várom a 920 tulajokat a visszajelzésekkel
-
Levwi
aktív tag
A 735-re kíváncsi leszek hogy tényleg van benne értesítési led vagy csak fake az egész pletyka.
-
Levwi
aktív tag
Kíváncsi leszek mik lesznek azok az új fícsörök amiket beígért Gabe Aul.
-
Levwi
aktív tag
Szerintetek holnap lesz új build vagy jövőhét csütörtökön? Mivel egy hónap volt a határidő az már lassan közeleg. Hogy csütörtökön lesz az biztos, mert eddig mindig csütörtökön volt minden bejelentés.
-
Levwi
aktív tag
válasz
this is life #191 üzenetére
A hamburger szerintem maradjon fent csak lehessen oldalra húzással előhívni a menüt. Azért maradjon fent mert így jobban néz ki és ha valakinek kell valami akkor vagy oldalra húzza vagy rábök azt már majd eldönti.
-
Levwi
aktív tag
no white setup almenuben az is random, az egyik beallitasnal fekete ,maskor meg feher
Az újak fehérek, a régiek át lettek emelve csak. A fehér jobban tetszik, csak az a header bar ne legyen ott.Nekem meg pont a fehér nem tetszik, hagyják meg a választási lehetőséget fehér meg fekete között.
A többivel eddig semmi bajom sőt tetszik.A swype hiánya a híváslistában alatt szerintem azt értette, hogy ne kelljen fent a gombokat böködni hanem oldalra húzással lehessen váltani. Annak mondjuk én is örülnék, ha visszatennék ezt a funkciót.
-
Levwi
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #162 üzenetére
Már szóltak mások Woland csak hallgat rájuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged