Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Nekem csak az hiányzik belőle, hogy az emailben csatolt képeknél a méretét beállítani, így most az elkészült 5-6 megás képeket akarja mindenáron elküldeni, 8.1-ben ez tetszett hogy 300-500kb-s képeket küldött emailben.
-
Thome
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #9025 üzenetére
Akkor is.
-
Thome
veterán
Zsolt_72: Érdekes hogy nálad nem jelenik meg.
Plazmacucci: Pontosan, a felét éri. Friss és ropogós hátlap (
), windows hello, usb-c. Ez nem ér ennyi plusz felárat egy 930-hoz képest.
dombi6: PC-n megtudod nyitni?
-
Thome
veterán
Atyaég, micsoda marketing bullshit áradat. Sajna nem ennyire fényes a helyzet azért, mint ahogy leírja: Témobil 950 teszt
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
tomboy0013 #7737 üzenetére
Igazad van.
Alsókategóriáról van szó. L930.Topicot most nem olvastam, ennek ellenére nevetséges és gáz, ha preview, ha nem.
Majd egy hónapot vártunk hogy mégszarabb legyen? Kössz nem. -
Thome
veterán
Ez az új build egy kalap szar.
Ami eddig működött, mostmár az sem (tárcsázó). Most komoly, hogy közel rtm verzióban a tárcsázó nem nyílik meg, csak a háttér fogad?Ennek annyi volt, 4 évig kitartottam a wp mellett, ideje ios-re váltani.
-
Thome
veterán
Totál érthetetlen, hogy nálatok zabálja az aksit.
Nálam két nap az üzemidő lazán. Ezelőtt volt egy olyan build (536) ahol jó ha estig kibírta, utána vissza 8.1, fel a mostani aktuálisra és brutálisan jó lett.Egyébként pár napja írtam hogy nincs bugom, nekem ez már megfelelő. Hát előjött azért. Kamera csak fekete képet ad néha indításkor, ilyenkor kilövöm és újra, wordben megnyitva egy dokumentumot újraindult a telefon, meg 1-2 ilyen apróság. Szóval igen, jöhetne új build.
-
Thome
veterán
válasz
tomboy0013 #7048 üzenetére
Nálam az 581 mérföldekkel jobbat hoz, mint a WP8.1.
L930 -
Thome
veterán
Nálam jelen pillanatban tökéletesen bugmentes. Se fagyás, se újraindulás, semmi. Gyors, pattogós, áruház picit lassúcska, de ezt leszámítva semmi bajom vele. Értesítések mindenütt megjelennek, hang is van.
-
Thome
veterán
Na remélem az ébresztőórát (ami aktív kijelző mellett elkezd csörögni) javították, illetve hogy a messenger és egyéb appok értesítése megjelenjen a záróképernyőn alul...
-
Thome
veterán
Nekem a gyárilag kiválaszthatóak közül van beállítva, de ha teljesen alapot készítek (csak időt állítok), akkor sem csipog.
Értesítési sávban megjelenik hogy elmulasztottam, de amikor csipognia kellene, tök sötét és néma, semmi sem tőrténik.
L930Heffi: Előző buildben én is így jártam, nem tudtam sehogy eltüntetni, alaphelyzetbe állítás segített.
-
Thome
veterán
Ezzel a 72-es builddel nektek sem ébreszt a riasztó?
-
Thome
veterán
Ooszt mi az oka, hogy 10536.1004-ről nem lehet frissíteni?
Ezért újraflashelni megint csóró telefont... -
Thome
veterán
válasz
tisti1965 #5357 üzenetére
A 930-nak is nevetséges ára lett. Nem véletlen van ilyen telefonom.
Nem komáltam túlzottan az LG G3-at (ez volt a 930 előtt), de már már visszasírom, sebességben nem volt rosszabb a jelenlegi W10p-hez képest (nyilván hülyeség nem véglegeshez hasonlítani, de azért elég sokat mutat belőle).
-
Thome
veterán
Minden hajnalban rezeg ez a szar hogy az outlook beállításai elavultak. Ha rábökök, bedob az ms fiókomba a böngészőbe, de semmi instrukió utána.
Mit kell csinálni, hogy ne dobja fel, vagy mit kell módosítani??
-
Thome
veterán
Én adok neki még 1 évet hogy felfussanak az appok. Jobban mondva 2016 végéig. Ha nem, akkor irány ios. (Droid élből kilőve, laggbugtenger nem hiányzik nekem)
-
Thome
veterán
Az a pipás megoldás nevetséges szerintem, eddig sokkal jobb volt, félreböktem és megjegyezte.
-
Thome
veterán
Állítsatok be riasztást. Agyam eldobtam mire rájöttem, hogy miért nem fogadja el a kiválasztott időt és ugrik vissza alap 6.00-ra.
Várom a visszajelzéseket, hogy csak nekem gyűlt meg a bajom a beállításával. Nyilván rájöttem a kulcsra, csak eddig jóval egyszerűbb volt "confirmolni" az időt, és a többi beállítását nyomkodni utána. -
Thome
veterán
válasz
angelus8925 #4789 üzenetére
Itt próbálkozz meg a kérdéseddel: Telekom topik
-
Thome
veterán
Melegedés általános használat közben 8.1-hez képest vagy az előző W10 buildekhez képest?
+ Mennyire melegszik töltés közben?
-
Thome
veterán
válasz
tomboy0013 #4342 üzenetére
Ma jön új build? Vagyis elvileg?
-
Thome
veterán
válasz
enginev3.0 #3983 üzenetére
Egy hasonló dologba pont belelátok, ott az van, hogy orrba szájba programoznak folyamatosan, s a megjelenő hibát javítják akkor esetleg jön másik kettő.
Valószínűleg tényleg csinálják, majd 2 hét múlva kijön egy újabb build, megint 1000 bug javításával.
-
Thome
veterán
válasz
tibcsi0407 #3875 üzenetére
Ott a box-szal lesz a gond, az biztos. Ott kell valamit mókolni.
-
Thome
veterán
válasz
tibcsi0407 #3873 üzenetére
Nálam ilyet nem írt, de majd ma wp-vel is tesztelem. Egyébként egy csodálatos samsung televízióról van szó.
-
Thome
veterán
válasz
tibcsi0407 #3871 üzenetére
Én ráerőszakoltam nehezen a tabot (w8.1) a tévére, volt 20 perc játék mire rendesen látta a tévét és sikeresen csatlakozott.
-
Thome
veterán
válasz
gyurkikrisz #3728 üzenetére
Kénytelen voltam az 512-es frissítés után visszatenni a 8.1-et mert katasztrófális volt az egész rendszer. Tényleg totál fapad a 8.1.
-
Thome
veterán
Legalább mostmár az ébresztő se működik, immár 2-ből 2 napja, eddig jó volt.
-
Thome
veterán
válasz
gyurkikrisz #3473 üzenetére
Csak pont nem azokat, amikkel nap mint nap találkozunk.
-
Thome
veterán
Nem bírtam a véremmel, feltettem a 10-et a 930-ra.
Egész jól használható, sőt, 1-2 grafikai featuret leszámítva már most jól használható. Legalábbis orbitális bugba eddig nem szaladtam bele,ezt az üzit is erről írom.Ami mondjuk zavar, az a felső sor a billentyűzetben, az es betűk helyét megszoktam, és mindig beleszaladok hogy a számokat hívom be, mert pont oda kerültek, nem a sor végére. Már ha érthető hogy mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest