- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
galmat
aktív tag
google beállítása címsori keresőmotornak:
1) Edge-ben nyisd meg a google oldalát (a https-et).
2) ... gombra menj jobb alul -> Beállítások -> Speciális beállítások megnyitása
3) Címsorból indított keresés ezzel:
Itt katt a Módosításra
4) itt a listában megjelenik a Google keresés is. Válaszd ki, majd menj a Beállítás alapértelmezett gombra.A lényeg, csak akkor tudod beállítani, ha a google https oldala (vagy más kereső oldala meg van nyitva) az Edge-ben.
A másik dolog, hogy gépelés közben a javaslatok az marad Bing, de ha beírsz valamit, és rákeresel, akkor az google lesz. Ezeket a javaslatokat fenti Speciális beállításokban lehet kikapcsolni -> Keresési és webhelyjavaslatok megjelenitése gépelés közben. Sajna itt a binget nem lehet google-re cserélni. -
Levwi
aktív tag
ja és (bocsi lejárt a szerkesztési idő) akinek az új buildnél gondok vannak hr után pl nincs csak két alkalmazás a rádió meg ha jól tudom a tárterület, annak azt javaslom ne csináljon hr-t. Én is belefutottam ebbe a hibába, és abba is, hogy előszőr a gépházban az egyéb menüpont alatt csak két beállítási lehetőség volt(ez az első hr után utána felment az insider fast configuration update gondoltam nyomok egy hr-t és helyreáll a gépház na akkor eltünt minden a telefonról, ma újraraktam megfogadtam, hogy nem nyomok hr-t majd csak max a következő buildnél, mert az vágja tönkre az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged