Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
MrCsiT #10397 üzenetére
Én Ugyanígy vagyok vele. 830 am van,vártam a wp10 et,de miota beszéltem 950 tulajokkal,akik korabban is wp t használták,már nem várom. A zsír új 950 átlag hetente egyszer magátólujraindul... Most már biztos,hogy megyek droidra,csak a készüléken gondolkodom még (LG G4 vagy Nexus 5x)
-
Gusztáv
addikt
válasz
MrCsiT #10397 üzenetére
Kezdjük ott, hogy WP 10 nem létezik, csak Windows 10 Mobile. Kiadni úgy 230 ezer Ft-t egy telefonra, hogy előtte nem nézel utána, nem ismered a rendszert, szerintem nem életszerű. Főleg 1 hét után 60e bukóval kiszállni belőle.
- nem lesz végleges verzió, ezt lassan meg kéne érteni / el kéne fogadni. Mint 950 tulajt érdekelnének azok a bug hegyek, ami miatt használhatatlan a telefonom
- nálam nem villog a kijelző, se 550-en, se 950-en, se 930-on, se 640XL-en
- ha azon lennél kiakadva, hogy sokszor az MS saját programjai is bénábbak, mint a két konkurens platformon, akkor azt még érteném, pedig valószínűleg erre is van racionális magyarázat
- kerek profilképek, hamburger menü stb - a WP-nek volt egy nagyon letisztul, átgondolt designja, sokra mentek vele (2.6% részesedés). Most mással kísérleteznek, majd kialakul. Pl erre van az Insider program meg a telemetria, nézik, hogy melyik funkciókat használják gyakran
- nekem az MS Band-el jól működik, de ha jól tudom a Samsung okosóra sem működik iPhone-al, Apple watch sem Androidon, akkor azok is szar rendszerek? Egyébként a WP 8-nak is az elején komoly problémái voltak a BT-vel
- hogy mennyi WP fan volt és azok mit csináltak, arról nekem nincsenek információim, de készült erről is kutatás. Ez azt mutatta, hogy a WP felhasználók nagyon kis százaléka ez a kategória.
- én elég sok eszközhöz hozzájutok, a tapasztalatom az, hogy nincs tökéltes eszköz vagy rendszer. Mindegyiknek megvannak az erősségei-gyengeségei. Ha nem felel meg az igényeidnek, és megteheted, akkor válts. Bill Gates ettől nem fog éhenhalni. -
blackmoto
senior tag
válasz
MrCsiT #10397 üzenetére
+1
Ja, és a 10386-ra is +1.
Sajnos én is ugyanígy érzek. a korábbi csalódásokat figyelembe véve, pedig Androidra nem mennék vissza. vagy amire igen, az túl drága. A maradék kettőt - iOS és Blackberry - nem is említem, mert az első qrva drága a második meg a topikok alapján nem pont multimédiás tartalomfoggyasztásra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged