Új hozzászólás Aktív témák
-
frewa
senior tag
probáldmeg ezt az oldalt talán itt választ kapsz a kérdésedre! Bővebben: link
-
redsas
tag
Cső tudvalaki segiteni winavi-val csinálok feliratos dvd,de a felirat a tv képernyőjén félig
látszik,hogyan tudok ezen segiteni.
Én már állitgattam a directvobsob-on mindent és így sem let jó!!
Amúgy a képminőséggel megvagyok elégedve,de ez a felirat kitol velem!!! -
redsas
tag
Valaki tudja,hogy a Winavi reptében teszi fel a felíratot a dvd-re , de tulságosam alul és így a TV nem látszik ezt hogyan lehet korigálni(directvobsub vagy min)
Segitsetek,segitsetek! -
frewa
senior tag
szerintem he ezzel kodol -nál jobb lenne a winavi nem ilyanjo és állitási lehetöség sincs Bővebben: link rádasul ezzel bármit bármibe kodolhatsz
[Szerkesztve] -
redsas
tag
Segitség kellene winavi-val kódolok avi-ból dvd(vob...stb),minden jó gyors és jóminőségben kódol,de a fájl 4,7 gb helyett 7,8 lesz!Hol todom és hogyan beállitani a méretet és a végen mivel tudom kiírni dvd-re(Neró kiírná ,de kiírja figyelmeztetésként,hogy lejátszhatattlan lehet a végeredmény)!!!Help
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest