- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
donw3ga #2768 üzenetére
Hát itt Bp-n elvileg mindegyikben volt, nem tudom, hogy az ára maradt-e annyi, amennyi volt, telefonáld végig őket, hogy van-e nekik, meg mennyiért.
P-mva, nem S-pva, bár az nem túl lényeges. Kétféle változatról szólnak az infók, van egy S-ips, meg egy P-mva alapú, valószínűleg az utóbbi kapható Mo.-n. Válaszidő mindkét esetben g2g-nél 8ms(a dobozra 16 ms van írva!!!, meg az, hogy a doboz változatlansága mellett a benne rejlő termék különböző lehet.. Kösz...), látószög 176/176, gari 3 év, nem tudom mit hagytam le, ha lehagytam valamit.
[Szerkesztve] -
apostol666
tag
válasz
donw3ga #2766 üzenetére
Lásd a 2761-es hozzászólásom. LG-re is 16M színt írnak de a valóság nem éppen ez. Láttam pl. TN+Film Samsungot aminek pl. sokkal jobbak voltak a színei/színárnyalatai. Szóval inkább meg kell jól nézni.
Nézd meg ezt a képet rajta: [link]
Ha jók a színátmenetek akkor meg lehet venni. Vagy ha neked megfelelő. Egy profi grafikus lehet más szemmel nézi mint akinek csak pl. jétékra kell a monitor.
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
válasz
donw3ga #2766 üzenetére
Nos a legbiztosabb megvarni a helyi szakertonket, Racecam, o majd velemenyezi ezt az allitast. En tovabbra is tartom, hogy a FRC vagy valami hasonlot neztek el, de nagyon. Bar az sem kizart, hogy en tudom rosszul, de majd kijavitanak.
[link]
''a színmegjelenítés csak alapszínenként 6 bit (18 bit=262.144 szín), csak ditherelés-sel, vagy FRC-vel biztosítható a 16.2M színmélység''
[Szerkesztve] -
h_143570
addikt
-
szepi79
őstag
én az ilyennel vigyáznék.
-ha télleg tápegység hibás, akkor gari sincs rá, vagy csak nagyon kevés, de pixelgari 100%, hogy nem lesz
-de inkább nem hivatalos nagykeren keresztül jött be az országba, ergo ha garis gondod lesz, sokkal nehezebb lesz a jogaidat érvényesíteni, mivel a márkaszervízekből páros lábbal hajtanak el.
ui: még mindig királyul műxik a 19''es CRT monitor, amit tőled vettem anno (bár már lecseréltem, de hugom nagyon örül neki) -
GBotond
tag
Akkor ezt a shopot is kiikszelhetjük a lehetséges megrendelési helyek közül, mivel szombaton nekem azt írták e-mailben, hogy bontatlan gyári csomagolású termék... Én óvatos duhaj lévén úgy próbáltam őket becserkészni, hogy írtam vissza, tudnak-e hármat szállítani ezen az áron.
Most jött meg a válasz, hogy már elfogyott az akciós készlet.
GB -
Harti
senior tag
Mikor veszed meg?
Én amint eltudtam adni a mostanit már rohanok is! Amugy temérdek képet néztem róla, eléggé félek a sarkokban a bevilágítástól!
Külföldi fórumokon azt irják hogy csak a fényképezés miatt tünik fel de nem nyugtat meg ez az állitás! Akinek van ViewSonic 2025wm je megirhatná hogy mit tapasztalt a feketéjével!
Aktív témák
Hirdetés
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged