Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoszt
tag
Sziasztok!
Glenfarclas 15-öt kóstolgatva az a gondom, hogy vizet hozzáadva számomra élvezhetetlenül keserű lesz, olyan, mintha pitypang szárát rágnám. Tisztán nagyon finom, malátás jegyekkel, vízzel szépen kinyílik az illata is, csak azt mindent vivő ízt nem tudom elhessegetni.
Ralfy négy-öt lapáttal is hígította, merthogy bírja. A 21 évesnél említette, hogy a pohárban pihentetve előjöhet keserűség, akkor toljuk félre pár percre majd elmúlik... Nálam, ha egyszer előbújik a keserű, ott is marad, míg el nem fogy, nem tudom kitessékelni a pohárból se idővel, se több vízzel.
Nem nagy gond, iszom tisztán csak gondoltam megkérdezem nincsen másnak hasonló "problémája".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Humidifier 2 - Okos párásító
- Újszerű Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító + ajándék szűrőbetét
- IKEA TRÁDfri LED izzó E27 806 lumen - Meleg fehér Zigbee okosizzó
- Mofém Mambo-5 Fali mosogató csaptelep felső kifolyócsővel 152-0034-00
- Okos konnektor WiFi-s, fogyasztásmérős, Tuya kompatibilis, 16A
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest