Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
nem is a vámköltség%+áfa a fő nyomorom, hanem pestről osztrák vámügyet intézni nem tudom mennyire fun, főleg h. nem én vagyok a címzett
az arrantól annyival olcsóbb a 2 üveg még a 30 fontos shippinggel is, hogy még ha rádobnak 100%-ot, akkor is olcsóbb, mint euból
ami azért mutatja, hogy mennire van túlárazva a whisky kisker, az itthonit meg hagyjuk. Tassin és az elrontott kuponozási lehetőségeken kívül kb nincs értelme itthon vásárolni.
-
Gibo
senior tag
Nem jól emlékeztem ami a 15.3at illeti, 169,88€ volt
De az sem olyan rossz ár - már a többi bolthoz képest persze. Ha arra gondolok, hoyg a 15éves erösen limitált Arran 134,88€ volt, akkor bármennyire is füstös, meg csak az Octomore farmról származó árpa bla bla bla, de még így is túlárazott
-
Gibo
senior tag
EU-n kívültöl még nem rendeltem alkoholt, de a vámolásra eléggé odafigyelnek, és a posta végzi a folyamatot, akik felszámolják a saját díjukat is természetesen :/ Ha esetleg meg tudod velük dumálni, hogy sima csomagként adják fel, talán átsiklik...habár az italos kartonok elég jellegzetesek
Meg szerettem volna még venni a 14.3-at ill. 15.3-at is, de mire eljutottam a rendelésig , addigra elfogytak
Pedig whiskyfass.de-n nagyon le voltak akciózva..Talán 153€ lett volna a 15-3. aa 15.1-2 pedig 124,44 ill. 129,88 € volt.
Èn ilyenkor nagyon örülök, hogy az S-Max-nak meglehetösen nagy a csomagtartója
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
-
Azie
őstag
Nice, az én rendeléseim anyósnál depóznak, húsvétig nem megyünk. Remélem beférnek a kocsiba... o.O Egy akciós octomore- 1/2-re én is majdnem elcsábultam.
Más: arra vonatkozóan van tapasztalat, hogy osztrákiában mennyire háklisak az 1l 22% fölötti spirit vámolására? Erősen gondolkodok rendelni arran webshopból 2 fingal's cutot, tekintve hogy máshol eléggé elszálltak az árak. Tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
Már alig vártam, hogy beérjek az irodába... majdnem egy hónapja nem voltam már..
Mondjuk így legalább volt ideje megérkezni mindennek is
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
én is néztem a catawikit, de redditen és máshol is elég rossz tapasztalatokról írnak a fulfillmenttel kapcsolatban, ha valami gáz van akkor széttárja a kezét a platform.
én most az oban 2021 diageo release-el szemezek, de a 120eur-t sajnálom kiadni érte, olyan 80-90-ért ha meg lehetne csípni, de-ezt azt csipegetni bemákolni is érdemes lehet, ha megbízható egy platform
tudom csodák nincsenek és ha valami túl olcsó, az valszeg kamu -
Gibo
senior tag
Én catawikin szoktam nézelődni, illetve onnan már vásároltam, viszont 95% -ban elmondható, hogy a viszonylag magas szállítási költség+ a catawiki jutaléka (meg a kretén licitálási szokások) csak kevés tételt tesznek megérőssé. Ha sikerül szerezned kupont, akkor persze más a tészta. Ha sikerülne megint szerezni egy 50€-s kupont, akkor biztos lecsapnék egy Ardbeg Traigh Bhan -ra, azok olyan 175-185€ körül szoktak elmenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Azie
őstag
nekem ma hozza haza feleségem anyóstól a második felét annak, ami érkezett januárban (a múlt heti 8 üveg után). telóban nem volt túl boldog a hangja
de "szerencsére" már nagyon rövid a wishlist, ami hiányzik abból amit mindenképp ki akartam próbálni. innentől pedig "csak" a kihagyhatatlan akciók majd.
[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
A tárolóban rejtegetem öket, és igyekszem úgy menedzselni a dolgot, hoyg ne nagyon tünjön fel, hoyg egyre több és több lesz...Néha leviszek a lakásból egy palackot, és felviszek heylette kettöt, meg ilyenek
Mondjuk a Rebel sort mintázni fogom, az sokáig így nem fogja foglalni a helyet.[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
Új szerzemények ☺️
-
Gibo
senior tag
Megjött a gyűjtemény legújabb darabja 😁
-
Gibo
senior tag
gratulálok! A Penderyn-röl majd írhatnál. Szerintem Ardnamurchin egyre gyengébb...mintha idövel olcsóbb hordókat használtak volna, illetve túl fiatalon palackozzák a whisky-t és így nincs ideje letisztulni a párlatnak. Az áráról meg ne is beszéljünk...
Ettöl függetlenül remélem neked ízleni fog![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)