- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
''Minek ide olyan fórumozó aki elsőkézből nyomat olyan vasakról teszteket amikkel a fórumozók többsége a büdös életében nem fog rendelkezni.''
Kicsit ellentmondásos és egyben igaz is amit írtál?
Minek fényezni magadat olyan dolgokkal, amikre a többiek csak a nyálukat csorgatják?
Öntömjénezés?
Gratulálhatsz nekem nyugodtan, ha majd picit is belelátsz a dolgokba.
A másik pedig annyi, hogy nem először játsza el ezt Westlake. Máskor is volt már rá példa (egy alkalommal egy elég szép időre), hogy megsértődött és nagy kegyesen távozott. Na ennyi.
Privátban mindenkinek szivesen a rendlekezésére állok. -
donw3ga
őstag
Nem kell ahhoz személyesen ismerni valakit, hogy kialakuljon egy vélemény róla. A topikjaiban szereplő stílus egyszerűen nem jön be. Valamelyik egyszerűen nevetséges [link], és még tudnék válogatni.
Úgy írsz róla, mintha ő ''vinné'' az egész PH!-t szakmailag előre.
Viszont azzal semmi baj , hogy megvéded a haverod, ez így természetes.
bye! -
westlake
félisten
pedig mar erre a kerdesre is valaszoltam
nem, gyari huto alatt nem a gyari amd hutore gondoltam kizarolag..
szerintetek egy masik gyato hutoje nem ugyanolyan elven szorul ra a procira, mint gyari?
gyari huto alatt minden olyan bordas leghutot ertettem ami az alaplapok gyari fekete (esetleg mas szinu) muanyag keretebe csatlakozik es a normal ket fulet bekasztos-leszoritos elven mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest