Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Gergeli
tag
Első hsz ben írtad a megfelelő képzettséget. Nem tudom, hogy nálad ez mit takar, de ami feltétlenül kell:
php és mysql profi szinten, előlről hátúlról és némi javascript
esetleg más, amik még szóba jöhetnek: pearl, java, asp programozás
nem árt, ha
flash action scriptel tisztában vagy, illetve valamilyen vektoros grafikai programmal. Ehez nem árt némi grafikai érzék. Szintén dícséretes photoshop vagy gimp vagy más bittérképes progi viszonylag magas szintű ismerete.
Innen pedig már csak olyan dolgokkal kell tisztába lenned, hogy pl hol érdemes hosztoltatni (free cuccokat el lehet felejteni) és hogy ott hogy futnak a dolgok (pl ahol nem jailben, azzal nem is állok szóba)
Meg hát érdemes olvasgatni doksikat a webes ergonómiáról, trendekről, technológiákról, biztonsági kérdésekről.
A nem szakmai részét itt most nem is említeném: számlázás, marketing, tárgyalástechnika, stb.
Ezek úgy nagy vonalakban a szerintem lényegesek.
Természetesen ha ezek megvannak, akkor még mindíg a legfontosabb a kapcsolati tőke. -
SeF
tag
Üdv!
Fentebb említette vki h Dunát lehet rekeszteni, ez így van...
Ha nem vagy profi és megszállott valamint elkötelezett akkor bele se kezdj.
Kilincselhetsz de tuti a fönök fiának haverja kapja a boltot, szóval kapcsolatok nélkül nem megy. Ha oskolás vagy még tanultál marketinget, alkalmazni kellene az ott hallottakat és máris nem lenne kérdés a folyamatos megrendelés...
Az árak nyomottak ergo csak nagyban érdemes csinálni, sok kicsi sokra megy alapon.
Telített a piac (Duna hasonlat), aki kicsivel nagyobbat harap (vagy új belépő), az már a másik elöl eszik-ezt viszont hagyni nemnagyon szokták-nagyhal megeszi a kicsit. De olvass el egy Vállalati Gazdaságtan tankönyvet és máris rájössz ezekre.
SeF -
Gergeli
tag
Osztom az előttem szóló véleményét. Én 2 éve csinálom és az utcárol még senki nem esett be. Csak ismeretségen keresztül volt munkám és azért is meg kellett harcolni. Ha komolyan gondolod és kitartó vagy akkor van esélyed, de csak akkor ha van 1-2 kapcsolatod. Ha az nincs, akkor szerintem el se kezd, mert manapság ez a kulcsa mindennek. Lehet valaki szép, okos, ügyes, de ez kevés.
Nem a kedved akarom elvenni, de ez a szomorú magyar valóság. -
roti
csendes tag
Szerintem, ha nincsen komoly kapcsolatrendszered, vagy nem vagy eleresztve pénzel, akkor először egy cégnél kéne melót válalnod, akár bedolgozói jelleggel, vagy távmunka, ilyesmi. Így talán belkerülhetsz a ''vérkeringésbe'' kapcsolatok, ötletek stb. és mellette össze jöhet néhány maszek meló. Ált az ilyen 1-2 személyes mikro cégek, ha nincs ismertség behalnak. Kell legalább 1 jó reklámos marketinges ismerős aki több cégnek is beajálhat téged, meg nem árt néhány vállalkozó ismerös sem.
Vagy reklámozod magad ahol csak tudod és várod a csodát.
Azt azért jó ha tudod, hogy honlapkészítőkkel Dunát lehetne rekeszteni.
Azert a kedvedet nem akarom elvenni. Hajrá -
jss
aktív tag
Akkor ez műxik!!!
Viszont marad a második kérdés:
HOGYAN SZEREZZÜNK PIACOT MAGUNKNAK?
Az oké, hogy referenciamunkákat kell készíteni, de aztán hogyan tovább, kilincseljünk vele?
Jó lenne, ha TAPASZTALATOKAT, JAVASLATOKAT, VÉLEMÉNYT tudnátok írni...
[Szerkesztve] -
-
tgabi333
aktív tag
Neem, számlát csak arról adhatsz, amit az adóhatóságnál bejelentessz tevékenység alá esik..
ezt az adatlapon kell megadni, amin adószámot kérsz, ott pedig meg lehet adni kettőt..
namost nekem azt mondták, hogy írjak a két vonalra azt amivel foglalkozni szeretnék, és ők majd a kódokat beírják... mivel meg kell adni hozzá különböző kódokat.. az egész adatlap teljesen értelmetlenül van összeállítva, segítség nélkül tuti nem fogod, hogy mi az adás....mármint amit ők annak gondoltak..)))))
-
mutatsz nekem vmi referenciát?kiv vagyok hogy dolgozol
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
neten keresztüli bedolgozást esetleg vállalnék, MySQL, PHP, HTML, JavaScript nyelvekkel 2-3 éve foglalkozom intenzíven. (1 honlapot üzemeltetek és tartok karban a cégünknél, ha érdekel a cím, azt priviben, pl. MSN). csak nem tudom, mennyire gondolod az egészet komolyan...
[Szerkesztve] -
jss
aktív tag
UP!
UPUP! -
tgabi333
aktív tag
Szeva...
A számlaképességgel semmi gond, mivel nem kell egyéni vállalkozónak lenned.... elég ha szerzel adószámot.. és veszel egy számlatömböt megy az egész...
Ja, ezt úgy hívják, hogy adószámmal rendelkező magánszemély.. egyébként hasznos információval a www.apeh.hu oldal szolgál, ott vannak információs füzetek azt olvasd el...
Én is így működöm, csak kitöltöttem egy reglapot, és bevittem az apehnek, ott adtak egy adószámot, és kész.. már adhattam is számlát..
Egyébként az ügyfélszolgálatot ha felhívod nagyon szívesen segítenek neked, én meg is lepődtem, hogy ilyen rendesek voltak. -
jss
aktív tag
Remélem így már jobb...
-
jss
aktív tag
BAKKER!!!!!UOOOOOH!!!!!
-
EG0
aktív tag
Az aláírásod nem túl szimpi..
pedig majdnem kértem referenciát
-
jss
aktív tag
Hali!
Tudom, hogy jópár TOPIC foglalkozik a weboldal készítés kérdésével, de én más oldalról szeretném megtámadni a kérdést, ezért indítanám ezt a TOPIC-ot.
Adott egy vállalkozó szellemű ember, megfelelő szakmai felkészültséggel (nagy szerényen), aki úgy dönt, hogy ebből a tevékenységől próbál megélni a továbbiakban.
Első probléma: valahogyan megrendeléseket kellene szerezni, folyamatosan.
Második probléma: valahogyan számlaképesnek kellene lenni (végzettség még nincs, infoszak folyamatban)
Tapasztalatokat, véleményeket, javaslatokat várok ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban.
Sokak számára értékes információkkal szolgálhat a téma kivesézése!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Direct One (műholdas és online TV)
- Politika
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest