Új hozzászólás Aktív témák
-
debi34
újonc
Sziasztok !
Van valakinek Bitcoin számlája ,illetve tudna segíteni valaki, a visszahívásban ? ( Tőke + nyereség)
Köszi. -
Anonymusxx
senior tag
webmoneyról ki lehet kérni paypalra?
https://www.ictsd.org/can-i-transfer-money-from-webmoney-to-paypal/
Is There A Way To Transfer Money To Paypal?
If you have a linked bank account, you can add money to your PayPal account at any time. PayPal does not charge fees for transferring money from your bank, and you can always send it back."
Bár ez a If you have a linked bank account nem tudom micsoda...
-
seolwon
tag
Valaki használja?
Webmoney-ról hogyan lehet kinyerni a pénzt? Sajnos csak erre tudom kiutalni egy weboldalról, de utána megáll a dolog. Vagy ha valaki akar tenni webmoney-ra (bármi számomra érthetetlen okból), akkor cserélhetnénk. -
nagyonjjo
tag
Üdv!
Böngészem 1 ideje ezt a webmoney-t.
De eleddig nem jöttem rá,hogy tudok feltölteni pénzt rá :S -
Male
nagyúr
Hogy áll most a dolog, lehet már normálisan regelni Magyarországról, és pénzt utalni rá ( vagy bankkártyával befizetni ). Visszautalni is lehet már magyar bankszámlára? Tehát érdemes nekiállnom a regnek, vagy felesleges, mert a végén nem fog működni?
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen elvesztem... Egy ukrán srácnak kéne utalnom 50 eurót és adott egy webmoney számot. Mit tudok ilyenkor tenni? Accountot készítettem, de nem tudom, hogyan tovább... Köszönöm előre is.
Jani -
Anonymusxx
senior tag
Ha valaki váltana, jelenleg van kb 60 wmz-ém, amit átváltanék paypalra (vagy számlára)...
-
Dryteman
újonc
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e Webmoney-re regisztrált accountja.
Vagy esetleg Yandex?
Olyan amelyikhez van magas szintű hozzá férése, tehát akár Magyar bankkártyára is tudna utalni. -
ceia
őstag
Túlkompikált, begyűjtik mimden személyes adatunkat, és így írják le, hogy biztosítják adataink védelmét: [link]
Ez nem lett túl szakmai .. -
szunyika
tag
Sziasztok,
A webmoney számlámon van "némi" pénz.
Hogyan tudnám azt a paypal számlámra valamilyen módon átrakni? (olcsó, megbízható átváltó érdekel)Másik lényeges kérdés hogy van olyan magyar nyelvű webshop ami eldogad webmoneyt?
Esetleg ha valakinek tudok valamit venni és ő átutalja azt nekem vagy paypalon atkuldni, nekem az is megoldás lehet.
(Sajnos az egyik hirdető cég csak ide tud kifizetni...)
Üdv és köszi!
-
mackrisz
csendes tag
válasz
mackrisz #157 üzenetére
Sikerült WME számlára Visa, MascterCard nélkül pénzt eljuttatni.
Németországban vagyok innen ment.
0. Webmoney account belépés
1. Purse (ahol írja az egyenlegedet)
2. Add Fund-Other Method-Internetbanking (Bank Account). Én a Wordpayt használtam, minimum összeg 20 euró, 3-4 nap alatt átfutott. -
csaba951
veterán
Évek óta nem foglalkozok már a WebMoney-val. Nem tudok neked segíteni, ezért NE irkáljatok nekem privát üzeneteket!
Ha valami problémátok van, tárt karokkal vár titeket az Ügyfélszolgálat!
-
mackrisz
csendes tag
Sziasztok. Van Webmoney bankszámlám, de nem tudok rátenni pénzt. Tudna valaki nekem 10 WMZ-t utalni? Természetesen előtte elutalom neki az összeget forintban.
PaySafeCard-dal próbáltam rátölteni az ukash-wallet.com-on keresztül, de sajnos elveszett a pénz valahol...
Nem szívesen próbálnám újra, mivel 20 Euro a minimum, amit váltanak... -
Aktív még ez a fórum?
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymusxx #154 üzenetére
Magyarországról nem fogod tudni megoldani. Mármint "gyárilag". Közvetítőkön keresztül meg lehet oldani, de ott legalább 12000-15000 Ft-os közvetítői díjat kell fizetned. És abszolút bizonytalan, hogy a végén tényleg azt kapod amit akartál.
-
Anonymusxx
senior tag
Azt meg lehet oldani hogy webmoneyról bankszámlára kapjam a pénzt? És ha igen kell érte valamennyit fizetni?
A paypal helyett kéne valami, mert , nem tudok elszámolni egy pár ezer ft körüli összeggel pontosan, és emiatt baszakodnak a fiókommal... -
Fricrich
tag
Tiszteletem!
Van itt valaki aki tudna nekem segíteni Aliexpress-es vásárlásban és van Webmoney tárcája?
-
Kal-El
senior tag
Úgy látom ez a WebMoney nem olyan egyszerű, mint a PayPal. A banki utalásról és a kártyás fizetésről le is lehet mondani.
Ha szükségem lenne kis összegre, mint például 5€-ra, akkor találnom kell valakit, aki WM-en keresztül fizet nekem ennyit? -
Mese7
csendes tag
Appot? Na, akkor nekiállok még pár hsz-t visszaolvasni, mert ezzel még nem találkoztam, vagy csak átsiklottam felette.
Ahogy Te is írtad korábban, előbb elköltöm, minthogy felmerülne a kikérés.Köszönöm a gyors, és használható választ!
-
csaba951
veterán
Ma már nincs SMS megerősítés. Helyette egy App-ot kell letölteni és használni.
Regisztráció után szerintem automatikusan megkapod a WMZ tárcát. Kisebb összegek fogadásával, küldésével nem lesz gondod. Nagyjából úgy működik, mint a PayPal. Annyival kényelmetlenebb, hogy minden változtatáskor, küldéskor, lekérdezéskor, vásárláskor használni kell hozzá az App-ot.
Viszont nagyjából elfelejtheted, hogy Magyarországról pénzt fizetsz be rá vagy éppen veszel fel róla. Ez nem fog menni.
-
Mese7
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam a hsz-eket, 100+-t, de nem pont azokkal a problémákkal foglalkozik, ami engem érdekel.
Szóval, Aliexpresszes fizetéshez szeretném használni. Ha jól értem, ehhez vagy
1: sms megerősítés kell, ami fizetős, de elég, ha van egy mobilom, ugye?
2: vagy e-num megerősítés emailen, ami free, de már nem lehet aktiválni? vagy mégis lehet, sms-ben magyarországról? aztán egy email címre küldi a megerősítéshez a kódot.Persze a fizetéshez pénz kell. Viszont én nem bank transferrel tölteném fel a számlámat, hanem kifizetés érkezne rá egy weboldaltól. Kérdés az, hogy a kedves oroszok mennyire szőröznek azon, hogy honnan jön a pénz? Vagy simán úgy zajlik, mint a paypalon, hogy "you got money from xy" és már költhetem is?
Ehhez (pénz jön rá, és elköltöm neten) milyen passport szükséges? Formal elég? A jelenleg hatályos Webmoney bürokrácia mellett lehetséges ma Magyarországról magyar mobillal ezt elintézni?
Regisztráció után alapértelmezésként létrejön egy tárca, (WMZ-t szeretnék) vagy mókolni kell még azzal is?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Anonymusxx
senior tag
Gondolom azóta már megoldódott, de ha nem akkor írjatok privátot.
-
redhunter
senior tag
válasz
venom1987070 #146 üzenetére
Pontosan ugyanarról.Jaja
-
venom1987070
csendes tag
Konkrétan ugyanarról a dologról lenne szó mint redhunternél
-
venom1987070
csendes tag
Hali!Nekem konkrétan szükségem lenne egy ilyen accra viszont a 2 USD vásárlási tétel miatt nem szeretnék regelni egy számlát...Nem tudom esetleg valaki tudna nekem segíteni egy fizetés lebonyolításában?1000 forintot persze elutalnék elötte.Egy program licenszről lenne szó konkrétan és Teamviewer használata is kellene hozzá ugyanis nem átruházható a progi.Valaki esetleg?
-
redhunter
senior tag
Sziasztok érdeklődnék hogy nincs véletelenül olyan v.ki itt akinek van accountja és megvenne nekem v.mit?Egy program kellene egy bizonyos játékhoz amivel fegyver boxot lehet kinyitni.De a program telepitése közben csak akkor enged tovább ha van egy kód amit a befizetés után küldenek el.Természetesen nem kivánnám ingyen.Előre is köszi.
-
OddMan
őstag
Légyszi segítsetek, hogyan tudom törölni az accountomat?
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymusxx #137 üzenetére
Szerintem ennyi elég is!
-
Anonymusxx
senior tag
Meg is csináltam, érdekes hogy most nem kellett órákig szenvedni.
Amúgy ahoz hogy tudjak fogadni kb 100-130 eut, kell valamit még csinálnom? pl Útlevél? Az előző fiókomnál órákig kellett szenvednem vele, mire megcsináltam, app letöltése, e-num létrehozása, most ezeket nem kérte valamiért.Az adataimnál ezek vannak:
Passport: Alias
Business network: см. профиль в Events.WebMoneyEz elég hogy tudjak fogadni pénzt?
-
csaba951
veterán
Telepítsd fel a mobil app-ot, és próbáld meg azzal létrehozni.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #133 üzenetére
És van még egy olyan lehetőség hogy egy qr kódot kell leolvasnom, de a leolvasott kód ugyanaz mint a challenge value, a felső sor, és nem fogadja el..
-
Anonymusxx
senior tag
Szeretnék nyitni egy eu purse-t a wmz mellé, de nem engedi, WebMoney Keeper Classic kell hozzá, ehelyett csak a keeper winpro van, azt feltelepítettem.
Belépésnél az sms ellenőrzése azt írja hogy ez már nem támogatott.
a This computer-nél azt írja hogy " No system file for wmid .... "
Ha itt rámegyek a sign upra akkor kéri a registration codet, amit ha megadok azt írja hogy már használatban van.
Ha itt a recovery-t használom akkor kér egy kwm fájlt.Mit lehetne csinálni? Elég sürgős lenne egy eu tárca..
-
csaba951
veterán
válasz
Fecogame #128 üzenetére
Biztonsági okokból minden fizetést jóvá kell hagynod. A kép szerint ezt az ellenőrző kódot kérheted SMS-ben (+0,05 USD) vagy e-mail-ben (ingyen). Ráklikkelsz a neked megfelelő gombra. Ekkor kapsz egy SMS/e-mail üzenetet amiben a kód van.
Próbáld meg, hogy a megfelelő sorba beírod ezt a kódot, és utána nyomod meg a Confirm the Payment gombot!
-
válasz
Anonymusxx #129 üzenetére
Nem gond, mert ( amint a képen is látható ) $20.15 van rajta, és pedig $10.10-et szeretnék kifizetni.
-
-
csaba951
veterán
Igen, 0,8% a jutalék. Jutalékokról bővebben itt olvashatsz!
-
Anonymusxx
senior tag
Ha wmz-t utalok más wmz-re azért kell valamennyit fizetnem?
-
csaba951
veterán
válasz
alma7070 #124 üzenetére
Mégis, mennyibe kerül az a telefon? Bekapcsolt ENUM tranzakció jóváhagyással 420 EUR vagy 600 USD a napi limit. Ennyi nem elég rá???
Egyébként nyilván az összes tranzakciódra érvényesek napi/heti/havi korlátozással. Egyszerre kell teljesülnie az összes feltételnek. Tehát pl. nem lépheted át a havi keretedet, még akkor sem, ha az adott tranzakció simán belefér a napi keretedbe!
Magyarországról nemigen fogsz rá feltölteni, mert a banki átutalás fogadásához meg kell jelenned egy WebMoney Registrator előtt és igazolnod kell a megfelelő okmányokkal a személyazonosságod. Ilyen Csehországban és Bulgáriában van hozzánk a legközelebb.
-
alma7070
újonc
válasz
Anonymusxx #118 üzenetére
Sziasztok.
Érdeklődnék hátha valaki tudja hogy wm töl wm -re utalni nagyobb összeget nem lehet mint a napi limit
mondjuk veszek valamit de egy wm-et elfogadó kereskedőtől. Ezek a limitek minden tranzakcióra érvényesek vagy csak ha saját számlámra akarok kitenni pénzt? Mondjuk venni akar valaki egy telot vagy egy laptopot.
Mert a végén cégként kell beregizni hozzá hogy vásároljál valamit.A feltöltés most magyarországrol hogy megy?
Üdv. alma7070
-
adrienn84000
újonc
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan tudom törölni a regisztrációmat. Nem használtam az oldalt, csak az alap regisztrációt készítettem el. Túl bonyolult az oldal használata, szeretném törölni.
-
Anonymusxx
senior tag
Váltanék paypalról webmoneyra egy kisebb összeget (ezer ft körül).
Tehát ha valaki venne ki webmoneyról pénzt az írjon.. -
csaba951
veterán
válasz
papaja-xbox #117 üzenetére
Magyarországról? Sehogy!
Nagyjából az összes feltöltési lehetősége olyan, hogy fizikailag Oroszországban kell hozzá tartózkodnod.Ami meg nem ilyen, az meg olyan előzetes regisztrációt követel meg, amit Magyarországon nem tudsz teljesíteni.
Az még korábban volt! Mára sokkal szigorúbb feltételekkel kínálják. Már nem tudod ezt elintézni!
-
papaja-xbox
tag
válasz
Anonymusxx #118 üzenetére
A legelső hozzá szólásba írták .
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
papaja-xbox #117 üzenetére
Nem tudom hogy postán keresztül lehet-e, neked is inkább a váltót ajánlom..
-
papaja-xbox
tag
Sziasztok valaki írja már le hogyan lehet postán keresztül feltölteni a számlát részeltessen kérlek , mit hova mit írjak .
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
mkrisztian13 #115 üzenetére
Sajnos elég bonyolult, de lényeg hogy csak váltóval tudsz utalni paypalra:
https://exchangex.ru/index_eng.php - sajnos 5 dollár a váltás ára.
Vagy:
https://www.change.am/ - ennek csak 3.33 dolcsi a váltása, viszont nem ismerem ezt az oldalt, az előzőt meg már próbáltam..
-
mkrisztian13
újonc
Esetleg azt valaki NEM tudná megírni erről a sz***l hogy tudok az OTP számlámra utalni, mert van itt szó mindenről, de ezt még senki nem osztotta meg....Vagy lehet közvetlenül Paypalra is utalni, onnan már megoldom, de agyon van bonyolítva az egész....
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Anonymusxx #113 üzenetére
megoldva
-
Anonymusxx
senior tag
Szeretném kitölteni kamu adatokkal a Legal identificationt ( útlevél) , viszont nem tudom hogy mit kellene írnom ezekhez hogy hitelesnek tűnjön:
- number
- Issued by
- meddig érvényes - ugyanis hiába írok be egy kamu dátumot a kiállítás dátumához, ha nem tudom hogy kb meddig érvényes egy útlevél.Kerestem a neten, de nem találtam sok infót, nekem meg egy jó ideje nincs útlevelem...
-
NIBI
csendes tag
válasz
Anonymusxx #111 üzenetére
Paypalom van de azt sajnos nem is említi mint lehetséges fizetési eszköz.
-
NIBI
csendes tag
Sziasztok.
Megkérnék egy Webmoney, vagy Westernunion-al redelkező kedves embert, hogy segítsen nekem egy vásárlásban.
Vagy úgy, hogy tényleg segít, vagy úgy, hogy ő vásárolja meg nekem. Nem tudom melyik a jobb/könnyebb ezért mindkét verzió megfelel nekem.
Remélem lesz jelentkező, előre is köszi. -
csaba951
veterán
válasz
Anonymusxx #107 üzenetére
Ez nyilván azért van, mert működik a dolog úgy is, hogy ennyi USD-t akarok PayPalra kapni, ehez mennyi WMZ-re van szükség. 5 USD költség nagyon olcsónak számít ebben a műfajban! Én csupa olyannal találkoztam, ahol 10%-15%-ot kértek, minimum 15-20 USD-t.
-
csaba951
veterán
válasz
Anonymusxx #105 üzenetére
Most ezen mit nem értesz? Give-hez beírod, hogy mennyi WMZ-t szeretnél váltani, erre automatikusan beírja majd a Receive-hez, hogy a PayPal számládra mennyi pénz fog érkezni. Utóbbinál elképzelhető, hogy a PayPal felszámol még kb. 0,5% extra költséget, így ennyivel kevesebbet kapsz meg végül.
-
Anonymusxx
senior tag
Helló!
Webmoneyról szeretnék paypalra váltani, és egy oldalt ahol ezt meg lehet oldani:
https://exchangex.ru/reg.php?lang2=english
Viszont azt nem értem hogy mit jelent a Give és a Receive.
És ezt a mondatot se tudom értelmezni:
with the commission of the payment system WebMoney (0.04 USD), you must have on the balance 5.04 USD
Commission: 2.4% or 5 USD for amounts less than 208.33 USDTudna valaki ebben segíteni?
-
csaba951
veterán
válasz
kovacs196 #102 üzenetére
Tehát a pénz mindig WebMoney<->WebMoney irányba jönne/menne? Normál használat mellett ehhez nem kell foglalkoznod a papírokkal. Érdemes viszont használnod a tranzakcióknál az E-Num vagy SMS jóváhagyást. Ezen az oldalon a 3-as pontban olvashatsz az ebben az esetben érvényes forgalmi limitekről.
Vagy ahol elfogadják a WebMoney-s fizetést, ott fizethetsz is vele. Igazából csak a magyar bankszámla<->WebMoney feltöltés/kifizetés ami nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest