- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha már linkkatalógusként működik, akkor a már feltöltött címkékről/kategóriákról (amelyekhez van is már rendelve valami tartalom) nem ártana a felhasználó arcába dobni egy listát, hogy legalább sejtése legyen róla, mire való egyáltalán ez az egész.
Én amikor megnézem a kezdőlapot, nem értem, ez micsoda - nagyjából ez a gondolatmenet: "Ez mi? Google-utánzat? Kinézetre igen. Beírok bármilyen tartalmat, és ad nekem találatokat, hasonlóan a keresőóriásokhoz (Google, Bing, ...)? Nem, az lehetetlen, velük nem lehet felvenni a versenyt. Akkor mégis mire való? Fogalmam sincs. Na, akkor próbáljunk meg beírni egy-két szót. Beírom, hogy "PHP", "akármi", "javascript", "blabla", "sütemény", "weboldal", semmi, nem értem. Na, még megpróbálom a "zene" kategóriát, na végre, egyetlen találat. Miért pont ez? Ki küldte be ezt a tartalmat? Bárki beküldhet? Vagy a szerkesztők? A francnak sincs kedve elolvasni azt a hosszú bemutatkozást, nincs nekem erre időm, miért nincs egyből kint a főlapon, legalább nagyon röviden, hogy ez micsoda?"
Szerintem legalábbis manapság nagyon fontos, hogy az ember tudja, mivel van dolga, mert különben nem lesz kedve/ideje kideríteni, inkább megy egy általa ismert honlapra.
Ha linkkatalógus, akkor sztem ne akarjon úgy kinézni, mint a Google, de ez is csak magánvélemény.
Az a kérdés merül fel bennem a fentiek alapján, hogy miért is akarná ezt valaki használni, miért találná úgy, hogy jó ötlet lesz ide bedobni mondjuk a saját oldalát."A női nemi szervre való keresés és egyéb szexuális irányultságú keresési kifejezések használata pedig nevetségesnek tűnik."
Pedig hidd el, sokan erre fognak az elsők között keresni.Nyilván én is megpróbáltam, miután semmivel nem jártam sikerrel.
Meg nem érdemes kizárni az ilyen oldalakat, legfeljebb valami "adult" kategóriába kellene sorolni ezeket a szavakat, és a találatok feldobása előtt megkérdezni a felhasználót, elmúlt-e már 18 éves. Nyilván aki nem múlt el annyi, az is igennel fog válaszolni, de ez kötelező előszűrő.
A szexuális tartalmú keresési kifejezések használata nem igazán értem, miért tűnik számodra "nevetségesnek", hacsak nem vagy prűd.Egy javaslat, hogy lehetne egyfajta "szinonimaszótárat" (NEM a szó szoros értelmében) létrehozni a szavakhoz, hülye példával élve a "süti" és "sütemény" szavak a keresési találatok szempontjából ekvivalensek lehetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brave
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest