- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrefutyi
csendes tag
Sziasztok! Gyors segítség kellene nekem!
Pc web-cam ac-150 est telepítenék a cD-ROM telepítve lett de a camot valamiért nem tudom.
a varászló nem találja a telepítőt -
sislaciii
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #47 üzenetére
free?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #45 üzenetére
Vista, 32bit asszem, innen nem tudok tölteni.
-
sislaciii
aktív tag
csáó!
Keresek egy Nortek Profiló nevezetű webkamerához drivert!
Ha valami van, akkor akár PÜ-be szólj, mert nagyon sürgős!
Köszi! -
awacska
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #41 üzenetére
Köszi szépen a választ
De régen akkor miért volt jó???
áááá na mindegy
sziasztok -
awacska
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nagyon nagy problémám van! Windows 7 van a gépemen és szeretném használni a Nortek Profilo típúsú kamerámat! Csak ezzel az a baj hogy feltettem a szoftvert csak ezt írja ki a kamera mikor elakarom indítani hogy "Sorry, you have no video capture hardwer" mi lehet a baj? friss drivert nem találok!!!És kivittem a másik géphez azon XP van és azon is ugyanezt írja!!Segítsen valaki!!!!
Köszönöm
-
ntomka
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #36 üzenetére
Valamit rosszul néztél, az MB-hez van driver az oldalán: [link]
Próbáld meg. -
HatakeKakasi
tag
valami ötlet?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #34 üzenetére
Az a4 tech oldala szerintem nem kell hozzá driver, winupdate se tett fel hozzá semmit ?
-
HatakeKakasi
tag
Nah de örülök ennek a topicnak
Van egy a4tech webkamerám, PK-335
Windows 7 - 64 biten operálok. De képzeljétek el mivan.
A gyári CD-n kapott driver csak 32 bitre jó (vista 32-n és win7 32-n is működik.)
Oké, akkor gúgli a barátom, rákereestem, találtam is 64 bites driver, win7re is, viszont azt írja ki miután telepítettem: A windows digitálisan aláírt drivert követel meg!
Ezt kiírja, és nem tudom használni a kamerát, bár már felismeri, és valami féle drivert feltesz hozzá.Mit tegyek, hogy tudjam használni? Valaki help please!
-
-
gyugya69
csendes tag
válasz
Thunderzolee #31 üzenetére
Nem nyert, azért köszi!
-
Itt a Conceptronic weboldala, meg kéne keresned a webcamod alján/hátulján levő "productcode"-ot, mert anélkül nem találtam meg sehol a webcamot. Gondolom ezt már nem gyártják, a régi készülékek meg nincsenek fent a gyártó oldalán.
Ide kell majd beírni, alul ott a példa, h mi is az amit be kell írni.
Remélhetőleg akkor megjelenik egy link, ahonnét le lehet majd tölteni.
http://conceptronic.net/Site/desktopdefault.aspx?tabindex=2&tabid=420 -
gyugya69
csendes tag
Sziasztok!
Tudna e esetleg küldeni Frontech USB webkamerához driver-ja.
Én a Neten nem találtam. Semmi plusz info nincs rajta csaj annyi, hogy FRONTECH. -
aniral
csendes tag
Hahó! Valaki!!
Nő vagyok, mint ilyen, műszaki analfabéta. Újra lett telepítve vírus miatt az egész gép. Természetesen a webkamera telepítő cd-je már rég sehol.
Milyen megoldás lenne mégis arra, hogy használni tudjam? Conceptronic Chatcam2 a tipusa.
Nagyon köszönöm bárkinek, aki segíteni tud. -
zsadanyi
csendes tag
sziasztok én elveszitetema kami telepitőcd--jét és szeretnékségitséget kérni honnan lehet letőltenia telepitést a kami neve TECHNIKA
-
mrlife
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy webcamerám amit a T-Com-tól kaptuk ajándékba csak elveszett a telepítő cd-je.A következő képet,leírást találtam róla :
[link]Már mindenhol megnéztem de eddig semmi.
Kérlek írjatok ide,hogy honnan tudnám letölteni,vagy az e-mail címemre:zoltan.meszaros@citromail.huElőre is köszönöm.
-
lorel19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hama Pc web kamerám AC-150.
Próbáltam többször telepíteni,de azt írja ki,hogy nem található a szükséges szoftver.
Pedig van cd-je.
Neten se találtam.
Jó lenne,ha valaki tudna tanácsolni valamit.
Ha lehetne az e-mail címemre:
lorel19@citromail.hu
Előre is köszönöm! -
angel74
csendes tag
Nekem canyon v2.0-ás webkamerám van, természetesen telepítő cd nélkül.
Légyszi segítsetek, honnan tudnék progit letölteni hozzá???
Köszönöm ha valaki segít a válaszával! -
kisnyuszko
csendes tag
Hello!
M-TECH típusú WEBKAMERÁT kaptam kölcsönbe persze telepítő cd nélkül...
Honnan szerezhetnék hozzá DRIVERT?????
TUDNA VALAKI SEGITENI?????...már tök sokat bajlódtam vele...ráadásul lány vagyok...szóval nem vagyok nagy zseni.....
Sürgős lenne....köszi -
visti66
csendes tag
Üdv.
Segítséget kérnék abban , hogy a SPEED-X GPS navigációhoz hol tudok drivert beszerezni.Telepítő cd megsérült ezért kellene. Fontos.
Köszönöm. -
Misterke
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Eagle Tec ET-DS2116-SK egér telepítő lemezére. Köszi előre is
-
Bagira79
csendes tag
Szervusztok!
Nekem 1 EagleTec webkamerám van, amihez drivert keresek. A neten sehol sincs olyan, ami ehhez jó.
A típusáról fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy nem az az ET-VCCCD2, mert ahhoz lehet találni. Ha valakinek van ehhez drivere, vagy 5lete, hogy honnan lehet szerezni, valamelyik elérhetőségemen visítson!
Előre is köszi. -
purple
csendes tag
sziasztok nekem egy trution twc 1200hoz kéne telepítő... egyszerüen lehetetlenség...
szoljatok ha tudtok segiteni. köszi
-
Zoli999
csendes tag
Valakinek nincs drivere SilverCrest 12021-es camhoz?
-
TIGRISBORSO
csendes tag
KÖNIG CHATPACK USB WEBCAM 480K DRIVER KELLENE NEKEM.NEM TUDNA VALAKI LETÖLTÉSI CIMET KÜLDENI.MEGKÖSZÖNNÉM
-
Zood
csendes tag
Hi!
Szükségem lenne a következő webcam gyárilag csomagolt telepitőlemezére:
Logitech QuickCam Sphere vagy (MP)
Aki tudna segiteni, jelezze az e-mail cimemre.
Előre is köszi! -
shyksa1
csendes tag
Sziasztok. Én is inst. problemaval rendlekezem. Mar megtalaltam a drivert a Nortek weboldalan, de nem lehet megnyitni. Nem tud valaki mas helyet, en mar kezdem feladni a keresest. Nortek Profilo webkamerához keresek drivert, mert a cd-t nem találom.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Most raktam fel nemrég a Vistát!
Egy Twinkle 2110A kamerám van...biztos valaki tudja...ilyen tömeg olcsó kamera...nah, és Vista alatt nem működik a telepitő CD-je!
Tud valaki segíteni, hogy honnan tudnék letölteni egy dirvert, amit fel is tudok rakni a Vistara?
Köszi!!! -
tomazin
veterán
Van nekem egy ilyen csoda webcamem:[link] bestek néven fut,és elhagytam a driverjét.Tud-é esetleg valaki egy ilyet adni?(google-ba már fél órája keresem
)
Előre is köcci -
TomiFiu
tag
Na időközben megtudtam oldani a helyzetet!
Miután sikerűlt a Webkamerámban dolgozó chip típusát megállapítanom ezek után erre kerestem rá a google-ban és így már találtam driver.
Ha netántán valakinek kellene itt a cím ami a gyártó Sonix Technology oldala: [link]
Egyébként nekem ebben az ADVENT webcam-ban SN9C202 jelü chip dolgozik.
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
Sziasztok!
Keresek drivert az Advent ADE-300N típusú webkamerámhoz. Ha valakinek lenne vagy esetleg tudna egy helyet ahonnan lelehetne tőlteni akkor írjon légyíves.
Ugyanis sikerűét a táskámban eltörni a telepítő CD-jét és ráadásúl én a Google-ben meg nem is találok ilyen tevű céget, viszont rahedli webshop van ahol még Advent nevű laptopot meg asztali PC-t meg hangfalat árúlnak.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Tamás -
Mad Maci
tag
Bővebben: link
Itt talán megtalálod. Van esetleg a google-lel keress rá. -
Sancho79
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy egy Panasonic Nv-gs11 es digitális videókamerához ami egyben webkamera is honnan tudok driver letölteni...A telepítő cd-je sajnos elveszett...Help!Help! Fontos lenne...Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Videós, mozgóképes topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Anime filmek és sorozatok
- Mobil flották
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest