Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! ugyan már nagyon régi de hátha valaki keresné! Egy lehetetlen webcam szar driverrel! Itt egy ami működik! Ha nem elérhető privátba is megadom! XP SP3on működik!
X-Tensions XA-041 webcam és gondolom ennek válfajaira is jó!
X-Tensions XA-040 -
moni37
újonc
kedves forumtagok!
szeretnélek benneteket megkérni segitsetek nekem egy illesztoprogramot megtalálni.
A gépem egy Sony vaio laptop száma:vgn-fz18m
Foleg webcamera kellene már 3 napja ezzel szenvedek:a camera neve:motion eye.
Ha van otlete valakinek hol találom,vagy megtudja adni a linket nagyon megkoszonném.
Elöre is köszönöm mindenkinek aki segit. -
Loner
tag
Sikerült, Itt alul az második file-t töltöttem és telepitettem!
-
Loner
tag
Hu de ritkán vagyunk itt!
De azért megprobálom!Sepia spa400 camerához keresek drivert!
Elöre is köszi! -
vera246
csendes tag
Sziasztok!
kaptam egy webkamerát de telepítő CD-je nincsen..Valaki tudna segíteni hogy honnan töltsek le telepítő programot? már keresgéltem de nem találtam semmi jót.. a kamera típusa: canyon CN-WCAM313 !
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! -
eelectro84
csendes tag
válasz
marconasty #104 üzenetére
Szia! Sikerült megoldani? Nekem ugyanez a problémám, csak más típusú vaiom van. VPCEH1S1E
-
eelectro84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sony Vaio VPCEH1S1E típusú laptop-om és nem találok rá sehol webkamera drivert windows 8 alá kéne. Kérlek segítsetek.
Köszönöm szépen. -
Zöldfü
csendes tag
Segítség!
Asus /win7 skype webcam fordítva áll, , itt olvastam, hogy új drivert kell telepíteni, megtettem, akkor sem, ujraindítottam, semmi változás
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
A Chicony iCam Panda 11H 7144 USB 2.0 HD webkamera (1.0M) működik 64 bites Windows7/8-on? -
ebeni95
tag
Sziasztok!
Genius GF112-höz keresek Windows 7-es (64bit) drivert.
Hol tudok hozzá letölteni? Esetleg más Genius drivere jó hozzá?Köszi!
Üdv!
-
marconasty
csendes tag
Hello! van egy sony vaio sve15113fdb laptopom .a problemam a kovetkezo,, ujra raktam a gepet de a camera driver valahogy nem mukodik akar milyen kamera programot inditok nem talalhato kamera ,pedig A SONY oldalarol toltottem a drivert, MI lehet a problema ????hogy nem mukodik a kamera
-
imre67
csendes tag
ATD -138 webcamerához keresek 64 bites drivert windows 7 -hez
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy Kolink aw-12130 webkamerám és ujratelepítettem a gépet windows 7 64bit-re,így a kamera drivere nem jó és nem is találok a neten hozzá.
Valaki tudna küldeni egy 64bit-es rendszerhez való linket?Előre köszönöm.
-
Picimano55
csendes tag
Sziasztook.! Nekem olyan gondom van, hogy a webkamerát feltelepitem gépre és utána kiir valami angol hülyeséget és akármire is rámész semmit nem ér.. Nem tudjátok mit kéne vele csinálni?
-
BeerBier
senior tag
Üdv urak!
Nem tudna valaki fujitsu siemens DLV-B'6 os webcamerához Win 7 drivert?
Mindenütt csak Xp-st találok,és azzal nem akar működni.
(előzőleg winXp volt a gépen és azzal problémamentesen ment) -
bmollszeptim
aktív tag
már megvettem de sajnos nem megy win 7 64 biten. letöltöttem hozzá a Microsoft Webcam driver 3.2-öt ami a legujabb.de nincs semmi kapcsolat esetleg valakinek van valami ötlete LIfe cam 3000 ,64 biten hogyan futna?
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok Microsoft LifeCam VX-3000 vásárlását tervezem.úgye ez működik win7 64 biten?hol találok hozzá drivet?előre is köszi.
-
Zsolt90
csendes tag
SEPIA SP-400 webcamhoz nincs valakinek drivere?
-
danikofic
csendes tag
Helló? Én nem válaszolni hanem kérdezni szeretnék.
Nekem is van egy Hama AC-150-es kamerám. Elhagytam lemezét és a PC-met miután kicseréltem nem tudom újra telepíteni a kamerát.Kérlek segíts, hogy honnan tudom letölteni vagy Te kitől kaptad meg (ha megtudta valaki adni!).
Mástól is szívesen elfogadok minden segítséget!!
Köszönök mindent előre!!! -
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Polaroid PDC 301 webcamera és nem találok hozzá drivert. A CD-t kidobta a tulaj véletlenül és nem találok hozzá drivert. Ha valakinek meg van át küldhetné. Köszönöm előre is
.
Róla lenne szó: -
ricsi1997
csendes tag
sziia nem találom sehol a webkamerám telepítőfájlait
Alpha Thomson Digital PC Camera ATD C-138. Tudnál nekem segíteni???ha neked meg vannak elküldöd erre a címre??? ricsi-14@hotmail.hu
légyszíves válaszolj minnél előbb köszönöm -
VIPowER
őstag
Sziasztok.
X-tensions XA-040-es kamerához keresnék drivert XP-re.
Valaki tud esetleg? Előre is köszi. -
Encsikő
csendes tag
Sziasztok!
Cam drivert keresek én is (mily meglepő
) néztem már a googliban, de sajna nem vezetett nyomra, ez az első camom, így nem is tom igazán milyen helyen érdemes keresni.
A pontos típus: inter chatpack CNR-CP5SP
A segítséget előre is köszönöm -
jucus76
csendes tag
Sziasztok.Nemtudna nekem valaki segíteni,hogy honnan tudnék a camerámhoz letölteni egy telepítőlemezt vagy vmit??mert eltünt
a camcsim tipusa:V-Gear.TalkCom RX7
Előre is köszönöm.Jucus -
Dreft
csendes tag
Hi!
Kaptam egy USB-s Webkamerát sajnos Driver Cd nélkül.
Sepia SPA-400
ennyit tudni róla.
A WIN7 és az XP sem ismeri fel. USB JPEG WEB CAM ennyi amit kiír az eszközkezelőben.
Próbáltam a neten keresni de 5 óra kutatás után feladtam.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete hogyan lehet életrekelteni, esetleg Driver hozzá azt nagyon megköszönném. -
TomyLeeBoy
tag
válasz
TomyLeeBoy #82 üzenetére
Megtaláltam...
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv.
Egy napja keresem a driver egy kamerához de nem akar jó lenni. A kamerán annyi szerepel hogy Model: DC-4110, az xp pedig ismeretlen eszközként "Cif single chip"-nek írja eszközkezelőben. Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném.
-
nflben
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni hogy honnan töltsem le a Driver-t a webkamom-hoz mert eltünt a cd a webkamom:Logitech C100 kérlek titeket sürgős lenne
-
kunmarc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hama AC-150 webcamerám. Sikerült feltelepítenem, a kép szuper, de a hangot nem tudom sehogysem elindítani, pedig elvileg van a camnak saját mikrofonja. Ha valaki tud segíteni kérem írjon! Előre is köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Drivert keresnék a következő webkamerához:
Logitech quickcam expressSehol nem találok olyan drivert, ami menne W7 64 bites rendszeren. :\
Esetleg még arra is gondoltam, hogy hátha van olyan univerzális webcamkezelő driver, ami elég sok kamerához jó. Létezik ilyen?
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni, nincs kedvem újat venni és ezt meg csak úgy kidobni. (vagyis kedvem van, pénzem nincs..)
-
jamesss
csendes tag
Üdv!
Az alábbi webkamerához keresek neten drivert:
MyLook
IL W 120
2 Megapixeles felbontás
Beépített mikrofon
Beépített fényérzékelő LEDlink: http://www.myaudio.hu/index.php?page=products&id=55
gugliztam, de nem találtam
köszi a segítséget!
-
chris0204
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Genius Look 312P webcam-om. Win7-re váltottam, de sajnos ehhez a camhoz nincs erre az Op-rendszerre driver. próbálkoztam a Vista driverével, de azt írja hogy nem megfelelő a digitális aláírás és ezért nem is engedi használni a drivert. Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
-
AQzuir
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy új ATD C-138 webcamet viszont a doboz nem tartalmazott a leírtak szerint driver lemezt.
Kicserélni nem tudom szóval szeretném megérdeklődni nem tudjátok-e honnan lehetne hozzá drivert letölteni?A segítséget és hozzászólást előre is köszönöm
Azu
-
datten
csendes tag
-
wic1982
csendes tag
Sziasztok
Van egy Hama ac-100 webcamerám. Windows xp-m volt, de újra kellett telepítenem. Azóta nem működik a webkamerám pedig a gyári cd-ről telepítettem a driverét.
A windows szerint SM0121 2.0 VIDEO CAMERA-m van,
azonban az eszközállapotnál "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" van.A saját programja szerint Philips cap713x VIDEO CAPTURE a típus. Azonban csak fekete képernyő van.
Ha valaki tud kérem segítsen
-
tonic.
csendes tag
10000000000000000xköszi
-
tonic.
csendes tag
Hali.Egy ATD C-138 -as webcamom van..de a logó nem szerepel a dobozon...
valaki nem tudja honan tudok letölteni drivert????
linkeljetek ha tudtokcsá all
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Van egy problémám! Az új laptopom (Asus X50i) webkamerája fejjel lefelé van:S miért van ez? elviekben minden lényeges szoftver telepítve lett! HELP!!!
-
corleone23
csendes tag
sziasztok!
nekem kellene a webcamomhoz driver!atd c-138-as a típusa.op.rendszer xp.előreis köszönöm.
-
Helm
csendes tag
Sziasztok!
Driver problémám akadt. Van egy ATD C-138-as típusú webkamerám és egy 64 bites Win7. Valahogy a kettő nem akar működni. A driver, amit adtak hozzá, csak xp és vista alá jó.
Nem tud valaki segíteni? Google-ban sem találok sehol.Előre is köszönöm.
Üdv,
Helm -
imike40
csendes tag
Vagy:
a gyártó a ZSMC a chip tipusa zso-211
egy link: http://videodrivers.it/zs-211-driver/download-4918.html -
imike40
csendes tag
Sziasztok!
Én azt "találtam" ki, hogy:
kamera szétszedése után a benne lévő chip-ről leolvasva annak típusát, annak gyártóját, az alapján kellene keresni drivert.
pl.:
-http://driverzone.com/device.php?id=7865 (zsmc -M-TECH)
-http://www.emprex.com/03_support_02.php?group=58&kind=0 -
trutyi
aktív tag
na megtaláltam az alkalmas helyet a kérdésemnek
adott egy mikomi m6219-es nevezetű kamera és sehol sem találok hozzá drivert kérek mindenkit hogy keresgéljen mert már beleőszültem
köszönöm
-
bujdi78
csendes tag
Helló lorel21!
Sikerült feltelepítened a web kamerát? Tudod? hama ac 150?
Ha igen hogyan?
-
Thore
csendes tag
Halihó mindenkinek a következő a problémám...
Windows 7 Ultimate op rendszerem van... és van egy EagleTec webkamerám...
ha a webkamera telepítő cd -ről telepítek kiírja hogy minden oké de akármilyen progival vagy msn el megszeretném nézni ott sincs a kamera...
Ha viszotn hagyom az online frissítést akkor ott lesz a kamera de viszont mindenhol fekete a képe....mit lehet tenni?
-
Kyriath
csendes tag
Sziasztok!
Meglepett, mert tegnap még újra is telepítettem a már kisé koros windows - omat, de nem akat a webkamera működni. Nos ahhogy megírtam a bejegyzést, megint megpróbáltam és teljesen jó. Így nem rabolom az időtöket.
Szép napot. -
Kyriath
csendes tag
Kellemes délelőttüt kívánok nektek.
Szeretném a segítségeteket kérni. Nemrég kaptam egy Speedlink Light meter USB webcam (SL-6815) típusú webkamerát. Windows 7 x64 bites operációs rendszert használok. A gondom, hogy a driverét hiába telepítettem, sikertelennek ítéli meg és így nem akar működni, én viszont annál inkább akarom. Ha van megoldás, akár más driver, amivel működik, az is jó lenne, elsősorban Skype használatakor szükséges.
Köszönöm.
Sziasztok.
-
tájbi
csendes tag
Sziasztok!
xp sp 2 höz kellSzeretném a segítségeteket kérni. kaptam egy webkamerát a haveromtol, és nincs hozzá driverem. A termékre összesen ennyi van ráíva hogy M-TECH. Se sorozatszám, se modellszám. Így néz ki:
http://www.falcont91.cn/wp-content/uploads/2009/12/Mtech_webcam-224x300.jpgHa tud valaki ilyen drivert, vagy esetleg van neki, az kérem jelezze nekem,
vagy hivon fel a 06307436908-as számon vagy msn-en meg talál takacs61@freemail.huKöszi.
-
HatakeKakasi
tag
semmi féle képpen sem driver gond, a driver arra szolgál, hogy használni tudd, és hogy a rendszer kezelni tudja. Ez nem driver gond, inkább valami rendszer beli probléma szerintem, és a helyedben eltávolítanám az eszközkezelőben a kamerát, törölném, majd újra hozzáadnám. Esetleg kipróbálnám, hogy MSNel megy e, vagy egyéb programokkal, mert előfordulhat, hogy a skype a hibás a dologban, vagy az az aktuális progi, amivel használni akarod! (A webkamera beállítása varázslót minden programnál érdemes lefuttatni, MSN, skype, stb...)
-
imrefutyi
csendes tag
Egy Haverom vamali összehangolásról beszél. de nem értem
-
errorboy
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Bármikor webkamerázni szeretnék, lefagy az aktuális művelet (skype, chat). Ha csak a webkamerát kapcsolom be a gépen, akkor látom magamat. Szerintetek driver kell hozzá? Eddig nem találtam hozzávalót. A gép: Sony vaio VGN-FW21E beépített kamerával és Vista van rajta. A webkamera Sony Visual Communication Camera és még motion eye is van odaírva.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
imrefutyi
csendes tag
Sziasztok! Gyors segítség kellene nekem!
Pc web-cam ac-150 est telepítenék a cD-ROM telepítve lett de a camot valamiért nem tudom.
a varászló nem találja a telepítőt -
sislaciii
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #47 üzenetére
free?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #45 üzenetére
Vista, 32bit asszem, innen nem tudok tölteni.
-
sislaciii
aktív tag
csáó!
Keresek egy Nortek Profiló nevezetű webkamerához drivert!
Ha valami van, akkor akár PÜ-be szólj, mert nagyon sürgős!
Köszi! -
awacska
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #41 üzenetére
Köszi szépen a választ
De régen akkor miért volt jó???
áááá na mindegy
sziasztok -
awacska
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nagyon nagy problémám van! Windows 7 van a gépemen és szeretném használni a Nortek Profilo típúsú kamerámat! Csak ezzel az a baj hogy feltettem a szoftvert csak ezt írja ki a kamera mikor elakarom indítani hogy "Sorry, you have no video capture hardwer" mi lehet a baj? friss drivert nem találok!!!És kivittem a másik géphez azon XP van és azon is ugyanezt írja!!Segítsen valaki!!!!
Köszönöm
-
ntomka
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #36 üzenetére
Valamit rosszul néztél, az MB-hez van driver az oldalán: [link]
Próbáld meg. -
HatakeKakasi
tag
valami ötlet?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #34 üzenetére
Az a4 tech oldala szerintem nem kell hozzá driver, winupdate se tett fel hozzá semmit ?
-
HatakeKakasi
tag
Nah de örülök ennek a topicnak
Van egy a4tech webkamerám, PK-335
Windows 7 - 64 biten operálok. De képzeljétek el mivan.
A gyári CD-n kapott driver csak 32 bitre jó (vista 32-n és win7 32-n is működik.)
Oké, akkor gúgli a barátom, rákereestem, találtam is 64 bites driver, win7re is, viszont azt írja ki miután telepítettem: A windows digitálisan aláírt drivert követel meg!
Ezt kiírja, és nem tudom használni a kamerát, bár már felismeri, és valami féle drivert feltesz hozzá.Mit tegyek, hogy tudjam használni? Valaki help please!
-
-
gyugya69
csendes tag
válasz
Thunderzolee #31 üzenetére
Nem nyert, azért köszi!
-
Itt a Conceptronic weboldala, meg kéne keresned a webcamod alján/hátulján levő "productcode"-ot, mert anélkül nem találtam meg sehol a webcamot. Gondolom ezt már nem gyártják, a régi készülékek meg nincsenek fent a gyártó oldalán.
Ide kell majd beírni, alul ott a példa, h mi is az amit be kell írni.
Remélhetőleg akkor megjelenik egy link, ahonnét le lehet majd tölteni.
http://conceptronic.net/Site/desktopdefault.aspx?tabindex=2&tabid=420 -
gyugya69
csendes tag
Sziasztok!
Tudna e esetleg küldeni Frontech USB webkamerához driver-ja.
Én a Neten nem találtam. Semmi plusz info nincs rajta csaj annyi, hogy FRONTECH. -
aniral
csendes tag
Hahó! Valaki!!
Nő vagyok, mint ilyen, műszaki analfabéta. Újra lett telepítve vírus miatt az egész gép. Természetesen a webkamera telepítő cd-je már rég sehol.
Milyen megoldás lenne mégis arra, hogy használni tudjam? Conceptronic Chatcam2 a tipusa.
Nagyon köszönöm bárkinek, aki segíteni tud. -
zsadanyi
csendes tag
sziasztok én elveszitetema kami telepitőcd--jét és szeretnékségitséget kérni honnan lehet letőltenia telepitést a kami neve TECHNIKA
-
mrlife
csendes tag
Sziasztok.Lenne egy webcamerám amit a T-Com-tól kaptuk ajándékba csak elveszett a telepítő cd-je.A következő képet,leírást találtam róla :
[link]Már mindenhol megnéztem de eddig semmi.
Kérlek írjatok ide,hogy honnan tudnám letölteni,vagy az e-mail címemre:zoltan.meszaros@citromail.huElőre is köszönöm.
-
lorel19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Hama Pc web kamerám AC-150.
Próbáltam többször telepíteni,de azt írja ki,hogy nem található a szükséges szoftver.
Pedig van cd-je.
Neten se találtam.
Jó lenne,ha valaki tudna tanácsolni valamit.
Ha lehetne az e-mail címemre:
lorel19@citromail.hu
Előre is köszönöm! -
angel74
csendes tag
Nekem canyon v2.0-ás webkamerám van, természetesen telepítő cd nélkül.
Légyszi segítsetek, honnan tudnék progit letölteni hozzá???
Köszönöm ha valaki segít a válaszával! -
kisnyuszko
csendes tag
Hello!
M-TECH típusú WEBKAMERÁT kaptam kölcsönbe persze telepítő cd nélkül...
Honnan szerezhetnék hozzá DRIVERT?????
TUDNA VALAKI SEGITENI?????...már tök sokat bajlódtam vele...ráadásul lány vagyok...szóval nem vagyok nagy zseni.....
Sürgős lenne....köszi -
visti66
csendes tag
Üdv.
Segítséget kérnék abban , hogy a SPEED-X GPS navigációhoz hol tudok drivert beszerezni.Telepítő cd megsérült ezért kellene. Fontos.
Köszönöm. -
Misterke
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Eagle Tec ET-DS2116-SK egér telepítő lemezére. Köszi előre is
-
Bagira79
csendes tag
Szervusztok!
Nekem 1 EagleTec webkamerám van, amihez drivert keresek. A neten sehol sincs olyan, ami ehhez jó.
A típusáról fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy nem az az ET-VCCCD2, mert ahhoz lehet találni. Ha valakinek van ehhez drivere, vagy 5lete, hogy honnan lehet szerezni, valamelyik elérhetőségemen visítson!
Előre is köszi. -
purple
csendes tag
sziasztok nekem egy trution twc 1200hoz kéne telepítő... egyszerüen lehetetlenség...
szoljatok ha tudtok segiteni. köszi
-
Zoli999
csendes tag
Valakinek nincs drivere SilverCrest 12021-es camhoz?
-
TIGRISBORSO
csendes tag
KÖNIG CHATPACK USB WEBCAM 480K DRIVER KELLENE NEKEM.NEM TUDNA VALAKI LETÖLTÉSI CIMET KÜLDENI.MEGKÖSZÖNNÉM
-
Zood
csendes tag
Hi!
Szükségem lenne a következő webcam gyárilag csomagolt telepitőlemezére:
Logitech QuickCam Sphere vagy (MP)
Aki tudna segiteni, jelezze az e-mail cimemre.
Előre is köszi! -
shyksa1
csendes tag
Sziasztok. Én is inst. problemaval rendlekezem. Mar megtalaltam a drivert a Nortek weboldalan, de nem lehet megnyitni. Nem tud valaki mas helyet, en mar kezdem feladni a keresest. Nortek Profilo webkamerához keresek drivert, mert a cd-t nem találom.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Most raktam fel nemrég a Vistát!
Egy Twinkle 2110A kamerám van...biztos valaki tudja...ilyen tömeg olcsó kamera...nah, és Vista alatt nem működik a telepitő CD-je!
Tud valaki segíteni, hogy honnan tudnék letölteni egy dirvert, amit fel is tudok rakni a Vistara?
Köszi!!! -
tomazin
veterán
Van nekem egy ilyen csoda webcamem:[link] bestek néven fut,és elhagytam a driverjét.Tud-é esetleg valaki egy ilyet adni?(google-ba már fél órája keresem
)
Előre is köcci -
TomiFiu
tag
Na időközben megtudtam oldani a helyzetet!
Miután sikerűlt a Webkamerámban dolgozó chip típusát megállapítanom ezek után erre kerestem rá a google-ban és így már találtam driver.
Ha netántán valakinek kellene itt a cím ami a gyártó Sonix Technology oldala: [link]
Egyébként nekem ebben az ADVENT webcam-ban SN9C202 jelü chip dolgozik.
[Szerkesztve] -
TomiFiu
tag
Sziasztok!
Keresek drivert az Advent ADE-300N típusú webkamerámhoz. Ha valakinek lenne vagy esetleg tudna egy helyet ahonnan lelehetne tőlteni akkor írjon légyíves.
Ugyanis sikerűét a táskámban eltörni a telepítő CD-jét és ráadásúl én a Google-ben meg nem is találok ilyen tevű céget, viszont rahedli webshop van ahol még Advent nevű laptopot meg asztali PC-t meg hangfalat árúlnak.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Tamás -
Mad Maci
tag
Bővebben: link
Itt talán megtalálod. Van esetleg a google-lel keress rá. -
Sancho79
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni hogy egy Panasonic Nv-gs11 es digitális videókamerához ami egyben webkamera is honnan tudok driver letölteni...A telepítő cd-je sajnos elveszett...Help!Help! Fontos lenne...Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest