- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Egy jó webszerkesztőnek minimum 4 dologhoz kell értenie:
- (X)HTML
- CSS
- JavaScript (kliens oldali buherálások, form ellenőrzések stb)
- PHP vagy egyéb szerver oldali nyelv a dinamikához (gyakran magával hozza a MySQL ismeretek szükségességét is).
Ezek az ismeretek szerintem maximum kiegészíthetők, de nem helyettesíthetők flash-hel. -
woodpaul
őstag
Én sokat tanultam vizuálergonómiát, az animáció egy honlapon sokszor csak eltereli az ember figyelmét a szöveges tartalomról, és a személyes tapasztalatom is ezt tükrözi. Persze, ha mindenképpen animálni kell, mert pl. be akarunk mutatni egy műveletsort, azt még szép, hogy nem animált gifekkel tesszük meg... Jobb online animációs eszköz valóban nincs, de a Web elsődleges célja az információ közvetítés, amelyre a HTML és a CSS megfelelő alkalmazása bőven elegendő.
-
woodpaul
őstag
A flash egyáltalán nem a jövő, inkább egy lehetőség azoknak, akik inkább grafikában vannak otthon. Rengeteg kompatibilitási gond van vele, lassan töltődnek be, mobiltelefonokon használhatatlan (hordozhatósága siralmas). Talán ezért is van, hogy sok honlapnak van Flash és HTML változata. Nekem nem kell a vakítás, a lényeg, hogy gyorsan hozzá tudjak férni a keresett infóhoz, hisz erre való a net. A jövő a CSS-sel dizájnolt oldalaké. Nézz körül itt, aztán rájössz, milyen csodálatos, ugyanakkor gyors, hozzáférhetőségi probléma mentes oldalakat lehet csinálni sima XHTML+CSS kombóval: Bővebben: link!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest