Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
sziasztok! nekem volt régen egy 6 ledes, kis webkamerám, valami dobozban megvan még. szóval egy ideig remekül működött, aztán nem volt hajlandó menni driverrel se. ezután egy majdnem ugyanolyat, lényegében ugyanolyat szereztem, csak itt már állitható volt a ledek fény ereje. neki nem volt drivere, nem múködött. eddig róla volt szó:

Ezek után egy aquába látogatás során ugy döntöttünk veszünk egy uj webkamerát, végül ő lett az:
Canyon CNR-WCAM413-CAT macskafogós
szóval ő remekül működött, de egy idő után skype on vacakolt, most pedig ugy áll a dolog, hogy ha hivnak skype on, vagy hivunk valakit, a kamera kb. 1mp ig ad képet, utánna nem, és van hogy nem látja a skype, van hogy látja de nem akarja elinditani. msn en hibátlanul megy. a gyári cd jén volt egy driver, utánna a még egyet találtam , letöltöttem, de azzal is ugyanez a helyzet.
szóval ha valakinek valami ötlete van, annak válaszát megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ő remekül működött, de egy idő után skype on vacakolt, most pedig ugy áll a dolog, hogy ha hivnak skype on, vagy hivunk valakit, a kamera kb. 1mp ig ad képet, utánna nem, és van hogy nem látja a skype, van hogy látja de nem akarja elinditani. msn en hibátlanul megy. a gyári cd jén volt egy driver, utánna a még egyet találtam , letöltöttem, de azzal is ugyanez a helyzet.