Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Adott 2 webkamera. Kb ezer évesek és lehet, hogy még plussz 3 naposak
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?
Genius VideoCAM Express V2
Logitech kamera
Képek:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]
[link6]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- bambano: Bambanő háza tája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?