Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Adott 2 webkamera. Kb ezer évesek és lehet, hogy még plussz 3 naposak
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?
Genius VideoCAM Express V2
Logitech kamera
Képek:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]
[link6]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?