- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
Ezt én is olvastam itt, ennek ellenére nálunk 10/10 működik megfelelően, több órás konferenciákat közvetítéseket csináltunk, hatalmas teremben sötétités után is teljesen éles és világos átfogó képet ad. A hangját is szídta valaki, nálunk az is rendben. Nem tudom ez már valami javitott széria, de én webshopból rendelve nem félnék tőle, 14 nap elállási joggal lehet élni magánszemélyként..
Most amúgy hoztak nekünk egy Logitech MeetUp-ot tesztelni, 700eFt lenne közbeszerzéssel (piaci ára 500e körül van) és hát mit mondjak nem voltam annyira elájulva tőle. Ugyan tud mozogni kicsit jobbra balra, van optikai zoom, de amint zoomolunk vele egy rendeset már szörnyű az amúgy tényleg csodálatos 4K képe. Pedig imádom a logitech cuccokat, de ennyiért ez sztem nevetséges. És ennek ellenére nem tudnak annyit gyártani amennyit rendelnek tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Witcher topik
- OLED TV topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Filmgyűjtés
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest