Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
Ezt én is olvastam itt, ennek ellenére nálunk 10/10 működik megfelelően, több órás konferenciákat közvetítéseket csináltunk, hatalmas teremben sötétités után is teljesen éles és világos átfogó képet ad. A hangját is szídta valaki, nálunk az is rendben. Nem tudom ez már valami javitott széria, de én webshopból rendelve nem félnék tőle, 14 nap elállási joggal lehet élni magánszemélyként..
Most amúgy hoztak nekünk egy Logitech MeetUp-ot tesztelni, 700eFt lenne közbeszerzéssel (piaci ára 500e körül van) és hát mit mondjak nem voltam annyira elájulva tőle. Ugyan tud mozogni kicsit jobbra balra, van optikai zoom, de amint zoomolunk vele egy rendeset már szörnyű az amúgy tényleg csodálatos 4K képe. Pedig imádom a logitech cuccokat, de ennyiért ez sztem nevetséges. És ennek ellenére nem tudnak annyit gyártani amennyit rendelnek tőlük.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Céges videókonferenciákhoz keresnék egy minőségi webkamera+mikrofont, ami jó képet ad és akár külön mikrofon révén jó hangot biztosít, olyan 100e körüli ársávban. A kamera nem egy helyben, hanem különbőző környezetben és fényviszonyok közt lenne használva, ezért fontos lenne, hogy a képminőség különböző helyzetekben is viszonylag élvezhető legyen.
Tudnátok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest