- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPoe
tag
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a megfelelő helyre írok, de annyi elem van ebben a képletben, hogy nemigazán világos, hogy hova is tartozik.
Unokaöcsémnek javasoltam, hogy ossza meg a képernyőjét Facebook Messengeren, de nem működött. Javasolta, hogy csekkoljuk le Discordon, ott sem működött, én viszont meg tudtam osztani a képernyőmet. Ő Macbook Air-t használ (Magyarországon), én Windows 10-es asztali gépet (Angliában). Kamerájának a képe sem jött át hozzám egyiken sem, de a hang az működik mindkét irányba mindkettő szoftverben. Aztán felhívott ugyanúgy Facebook Messengeren, de a telefonomon vettem fel (OnePlus 5) és ott teljesen normálisan ment mindkettő. Szóval a hiba az asztali gépben van.
Kérdés, hogy mik a lehetséges hibák és mik a lehetséges megoldások? A hiba általánosnak tűnik, mert 2 különböző szoftver esetén is ugyanaz a hibajelenség. Van esetleg ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest