Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Reggelre gondolt egyet a My Cloud és a Transmission-on futó tartalmat elérhetetlenné tette nekem az eddigi ip címen. Újraindítás, kikapcsolás megvolt de semmi. Próbáltam más ip címeket beírni de sikertelenül.
Meg tudom valahogy nézni, hogy milyen ip alatt sikerül hozzáférni a Transmission alatt futó torrentekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó komplett Sonos házimozi szett Playbar + Sub Gen 1 + 2 db Play:1
- PC RTX 2060 + i7 9700K AKÁR TELJES SETUP OPCIÓVAL
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest