Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Közben rendeltem egy ilyet.
A tabletet tegnap megvettem (menyasszonyom vette át, így nem lett rendesen kipróbálva). Én ma reggel vettem kezelésbe. Megy is vissza az eladónak, szerencsére korrekt és visszaveszi.
Fél óra nyomkodás alatt ötször indult újra, Play áruházból semmit se tudtam letölteni, mindig más volt a hibakód, 4-5 különbözőbe is belefutottam. Gyári böngésző megállás nélkül bezárult. Front kamera megfagyasztotta a kamera appot.
Mindent megpróbáltam, de semmivel se sikerült normális működésre bírni, így fél óra után abbahagytam, mielőtt véletlenül nekirepült volna a falnak...Ja és a tok, illetve 3db fólia amint megérkeznek beszerzési áron (+egy tábla Milka) eladóak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest