Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Üdv!
Egyik ismerősöm rámbízott egy WayteQ N400 gps navigátort, hogy rakjak rá friss térképet. Bevallom először nem teljesen legális forráshoz fordultam, de utána megtaláltam a dobozában a cdt, amin archiválva volt az eredeti szoftver, meg az eredeti memóriakártyát is.
Először kártya nélkül elindítottam a készüléket, minden gond nélkül futott. Utána kikapcsoltam, beleraktam a memóriakártyát, majd nyomtam neki az oldalán egy resetet. Erre nem indult el a készülék. Vagyis bejön egy ilyen logoszerűség, egy szép kép, de ott megáll. Ezután Power Off, kártya ki, power On, de ugyanígy megáll az üdvözlőképernyőnél. Se ki-be kapcsolásra, se resetre nem reagál.
Mit tudnék ezzel most tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest