Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
eleg komoly idegbaj ez a cucc

de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.
mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.
meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Filmvilág
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest