- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpcxp
tag
Na nálam az Activszirszar se jön be. Mindent kártyaolvasóval csinálok. Összesen egyszer tudtam csatlakoztatni PC-hez. Az összes fellelhető USB drivert leszedtem hozzá de mindíg hibát jelez. És ezt már több PC-n is eljátszottam vele. Csatlakoztatom , újraindítom ,megmutatom neki az inf. fált ,elfogadja és már csat lakozik is magától. Bontom a csatlakozást és onnantól sehogy nem látja. Az XP se hajlandó onnantól foglalkozni vele.
Mindegy végül is az SD-karin mobilenavigator.exe -ként bármilyen progi elindul.
Például cecmd.exe átnevezve máris hozza elő a winfost, onnantól már lehet buherálni,csak minden ON-OFF után elfelejti . A regedit -ben át lehet végül is írni hogy kilője a hatgombos menüt és helyette az explorert indítsa. Viszont valami hiba esetén nem tudnám visszaállítani az eredeti állapotába és itt a gáz.(gari ugrik ) Akinek 3. szériás a kütyü annak ez nem gáz mert az elektrodoki oldaláról leszedhető (wayteq_voice_patch.rar) -al helyre tudja állítani a
navit SD-ről.Pár fórumon néztem már hogyan próbálgatják csak kártyáról futattni a dolgokat.
Szép és jó ,de nem az igazi.Szal ha meglennének a javító fájlok akkor átlehetne minden további nélkül alakítani hogy símán a wince indúljon,de addig párszor biztosan behelna.
Valakinek ötlet ??? Szervízes ismerős ???
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest