Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Sziasztok
410-eshez létezik másfajta autós tartó mint a gyári, cuppanós?
Elegem van abból, hogy minden hónapban leesik, bármilyen erősen teszem
fel, a meleg nyári napokon meg hetente..
Valahogy máshogy kéne ezt rögzíteni, és jó lenne ha közelebb is
lenne a kezemhez, az üveghez sokat kell előrenyúlni.. -
Márton
nagyúr
első körben a szervízben érdeklődnék... mit mondanak?
nem lehet hogy a navi progi hibázik? valamit felülír amit nem kéne?
én se kaptam semmi cd-t, mivel a ROM-ban van a win.ha nagyon nem jutsz semmire, az akksira vevő vagyok
nem lehet kapni mint alkatrész. ha valakinek van, jöhet a privát!
-
Márton
nagyúr
Az akksi probléma egyébként áthidalható 4 cerkaakksival és egy tartóval (barkácsboltban kapható 200ft), ezt kell összekötni egy olyan csatival amilyen a PNA töltöje. A polaritásra figyelj!
Egy full töltést simán elbír 4 GP Recyko akksi.
A fényerőt 2-3-as szintre célszerü levenni túrázáskor, és csak árnyékos helyen nézni a kijelzőt
Müködik a dolog! Az ebook reader pedig remekül használható pl. kincsesládák leírásainak olvasására (mindez multitaskban a navi programmal ugye a menu gombbal..), csak előtte egy kis utilityvel el kell tüntetni az ékezeteket. -
Márton
nagyúr
geocachingre hasznalja valaki a 410-est?
egy egészen egyszerü kis progi kéne ami a kincshez vezető irányt és hátra lévő távolságot mindig mutatja. Russa nem igen akar menni nekem. Valami egyszerü, fapados kéne. -
Márton
nagyúr
Na, vettem egy 2gigás Kingston minisd kártyát a videókamerámba, ott megy is, meg a fényképezőben is. De amint beleteszem SD átalakítóval a Wayteq 410-es PNA-ba, és usb-n keresztül látni szeretném a tartalmát, vagy másolni rá, gondok lesznek.
Megjelenik mint új meghajtó, de ha rákattintok, azt mondja h nincs ilyen meghajtó, válassz másikat. Formázás parancsra meg azt mondja: a meghajtóban nincs lemez, helyezzen be egy lemezt! Mi a fene ez? Sima 2gigás SD kártyával pedig megy, tehát nem a méret túl nagy. Az átalakító miatt lenne? Nem szabványos SD-vé alakítja? köszi -
Márton
nagyúr
Van egy 2GB-s SD kártyám amit használok a Wayteq 410-ben és egy Canon fényképezőben is. A probléma, hogy ha fényképezek rá és beteszem a kártyát a naviba, akkor néhány képet "tönkretesz". Beleír a fejlécbe vagy nem tudom mit csinál, de rendszeresen tapasztalom, hogy kb. minden 15-20. kép nem jó. Amíg nem teszem át a kártyát, addig mindegyik hibátlan. Más márkájú kártyával is ezt csinálja.
Ez valami bug lehet? Milyen jogon ír bele? Javítás létezhet?
köszi -
Márton
nagyúr
válasz
csaba.ko #106 üzenetére
nekem 410-esem van.
csak azt tudom, hogy az igo8 megy, sőt mellette video vagy mp3 is a háttérben!
Ha a gázra lépek, hangosabban szól! ;-)
Nekem bejött a készülék, annyit kell még megoldanom, hogy ne búgjon ha szivargyújtóról kapja a tápot és a rádio AUX-ra csatlakozik. Ha akksiról megy, akkor nincs zavaró búgás.
Valaki ötlet? -
Márton
nagyúr
up!
nem igaz hogy ilyen keveseknek van ez a jó készülék!
vagy csak tapasztalat nincs még?
nekem a mai az, hogy 1 óra navigálás és kb 15 perc videólejátszás után a fullra töltött akksi, már csak két pöttyig ér a beállításoknál. -
Márton
nagyúr
Sziasztok!
Egy N410-es tulaja vagyok. Néhány kérdésem:1.
Először is: a setup-jában az USB menüpontnál be lehet állítani, hogy MASS Storage-ként lássa az XP, és akkor ugyanúgy müködik mint egy pendrive, nálam pl. D: meghajtó lett.
Nem kell activesync... Ill.épp ez a kérdésem, hogy kell-e? Azon keresztül több dolgot tudok intézni? Mivel igy most csak az SD kártyát látom ugye. Igy is lehet installálni a kártyára programot, vagy van olyan aminek kifejezetten az acivesync-en keresztül kell mennie?2.
Nagyon tetszik, hogy a menü gombbal vissza tudok térni a főmenübe akár navigáció közben is, úgy hogy az nem záródik be. Vagyis task váltás
El tudok inditani zenét, stb. Ezt a 710-en nem tudtam. Viszont ugye evés közben jön meg az étvágy, ezért megkérdezném, hogy megvalósítható lenne-e az, hogy navigáció közben szól a zene (rákötve az autórádióra), és ha az iGO meg akar szólalni, akkor arra az időre csökkenti a zene hangerejét? Valahol olvastam ilyet, de az lehet a full PDA-s megoldás volt. Ezt az igo-nak kéne tudnia, nem?3.
GPSTuner nevü progit hogy lehetne feltenni? Sokat járom a természetet, jó lenne egy olyan alkalmazásra lecserélni pl. a beépített ebook readert, ami nem autós navigáció, hanem terepre való!4.
TMC mikor várható hazánkban, és valóban az USB-re kell kötni? Kb. mennyibe kerül, havidíjas lesz?Egyelőre ennyi, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Eredeti játékok OFF topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Formula-1
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest