Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RzRobot
tag
Jó, persze, bosszantó mikor otthagynak a "nagyok" és ők is magasról tesznek a kamerákra, de ha minél többen csinálljuk a kamerakilövéseket annál inkább rászoktatjuk a warframe közösséget a közös munkára! (mert hát ez volna a lényege a játéknak!) Szerintem igazán nem kár azért a mx. 1-2 töltényért, hogy ne akadjunk fel a lézerkapun és ne fogyjon feleslegesen a páncél s rosszabb esetben az életerő! És jelzem ismét, ha nincs más kiút mert nem látod a kamerát és a többiek is fosnak az egészra akkor csússz, természetesen, nem gond! Csak törekedni kellene a kamerakilövésre, SZERINTEM! De azért látom mások szerint is! És persze pont is jár a kilövésért! Főleg mikor az a bónusz feladat, hogy ölj 10et észrevétlenül! Hát erre pont a kamerák a legjobbak az adott környezetben! De te tudod... én nem vitázni akarok, csak tudod okos enged szamár szenved alapon megfontolandó!

Ja és keresztbe teszel másoknak alatt azt értem (így utólag), hogy ha nem tanulod meg te sem a kamerakilövéseket és elérsz arra a szintre mint a "nagyok" akkor gyakorlatilag ugyan olyan lúzer leszel mint azok akik miatt az átcsúszkálásra törekedtél a csapatmunka helyett! Magyarán akik most kezdik a játékot azokat egy csöppet sem fogod segíteni te sem, mint ahogyan téged sem segíteniek a "nagyok" ! És azért mert téged nem segítenek nem jelenti azt, hogy neked is így kell cselekedned! De azt csinállsz amit akarsz én csak segítő jelleggel jeleztem a kamerakilövéseket! Lehet, hogy csak én látom így, ezért elnézést kérek azoktól akiket ezzel megsértettem! Én csak ennyit akrtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest