Hirdetés
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
En is Excalibur-ral kezdtem, kb. en is lvl 25 korul vagyok, unlocktoltam a skill tree-jet is, igy ki tudom maxolni. Ash blueprinthez gyujtogetek most, tegnap sikerult eljutni a Titania-ra ahol elvileg potyognak Ash cuccok, de csak modot dobott boss fight utan. A boss eleg durva ott amugy, egy ninja szeru kardos allat, 4-en alig birtuk lenyomni, rohadt gyors volt, ide-oda ugralt egyfolytaban. Ugy nyomtuk le hogy egyikunk lestunolta mindig ugras+kard komboval, s amig a foldon volt lottuk messzirol, de aki kozel volt mindig lehalt es revive-olni kellett, addig egy masik elterelte a figyelmet, de igy is volt vagy 5 perc mire sikerult kiiktatni. Nem is maradt sok municio a vegere (visszauton is jottek a wave-ek), epphogy ki tudtunk menekulni.
Szervert szoktam valtogatni de kb. mindegy, ejszaka sehol sincsenek sokan, tobbnyire EU East-en vagyok. A nevem 1NST1G8R, ma felveszlek akkor aztan meglatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest