Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheeseDave
csendes tag
Üdv!
GA MA770T UD3 alaplapom van, hozzá integrált RTL8111C/D(L) chip.
Engedélyeztem mindenhol a WOL-t, bios, eszközkezelő stb, és mindent ami blokkolhatná.Kiküldöm routerről az ébresztőt (másik számítógépet tökéletesen felébreszti), de nem reagál rá. Hiba nemhiszem hogy a beállításokba lesz:
A gép amint leáll (akár sima sleep üzemmódba) elsötétednek a hálókártya ledjei, mintha nem kapna áramot, ezáltal nem is tud felébredni a csomagokra. Biost odavissza végigállítgattam, de sehogy sem tudtam kivilágíttatni a ledeket kikapcsolt állapotban.A gépet szétszedve a hálókártya közelében van egy ATX_12V_2X4 bemenet, ez 2x4-es csatlakozó, de a tápból csak egy ilyen kábel jön ki. Létezik, hogy bekéne tömni azt a 4 üresen tátongó portot, és kapna áramot standby üzemmódba is? Ha igen, van rá mód hogy elosszak valamelyik csatlakozót ilyenre?
A Táp MTECH KOB AP4450XA, nemhiszem hogy kevés lenne amit ad, hisz kikapcsolt állapotban világít az egér optikája, a billentyűzet összes ledje, és a telefonomat is feltölti reggelre.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest