- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
na megnezem amit mondtatok, ugyerzem ezek segitenek majd
-
hcol7
senior tag
válasz
steve@prhw #2 üzenetére
jaja admin joga van, es fix ips minden gep. probaltam hozzaadni ugy ahogy mondtad mar tegnap is, de ha kivalasztom a telefonos gepet amikora halozati meghajtokent hozzaadnam, akkor nemlehet ok ot nyomni, mert beszurkul
emlekszem hogy volt hasonlo szopasom regen is, de ott megtudtam oldani hogy feltegyek xpt a masik gepre is -
moonman
titán
Bővebben: link
főként a 9-es pontot ajánlom figyelmedbe. -
hcol7
senior tag
hali
kovetkezo a problema. aszittempedig hogy a vindozos problemak nem fognak ki rajtam, dehat megis
munkahelyemen fennal egy olyan dolog, hogy vanegy telefonos adatgyujto gep amin win2k fut mar jo reg ota. a kollegam ezeddig a sajat , ugyancsak win2k rendszererol elerte a telefonos gepen levo megosztott konyvtarakat, volt rajtaneki hozaadott juzer, es annaka jelszavaval betudott lepni. mostviszont osszeomlott a kollegam gepen levo win2000 es feltettunk helyette xpsp2-t. namost miota az sp2 rol probal belepni, nem engedi be a telefonos gep, pedig mar hozzaadtam uj juzert is neki, de meg ugy sem. a szokasos hibauzenet jon fel, hogy vagy nincs joga a kert eroforras hasznalatahoz, vagy a kert bejelentkezesi mod nem megengedett a tavoli gepen.
amugy megneztem tobb masik win2000 geprol a megadott juzerekkel, jelszavakkal beenged.
az nemnagyon megoldható, hogy a telefonos gépre feltegyek xpsp2-t, szeretném valahogy megdolani így, és ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata ezzel a szivassal, annak segitseget szivesen elfogadnam
koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LG LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Windows 11
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest