Aktív témák
-
Peet
senior tag
Továbbra se megy! Közbe kipróbáltam két másik gépen a játékot ahol GF2 Mx400 és GF3 volt és simán ment! Na jó gondoltam és leszedtem (uninstall) a régi driver, mire ő újraindít és ekkor nem töltötte be többet a windowst.
Windows reinstall, de szar lett mert a progik használhatatlanok lettek,csak fent maradtak és a helyet foglalták (régen pedig sikerült).
Format!
Windows!
Játék fel, kipróbál, nem megy!
Új driver!
Játék még mindig nem megy!
....és ekkor hagytam a fenébe az egészet, majd ha lesz pénz veszek egy másik kártyát, ezt meg eladom. Tényleg kell valakinek??????? :) -
Peet
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szétcsesztétek a topikomat, az első két hozzászólást kivéve senki nem mondott értelmeset a kérdésemre!
Kár!
Ennyit tudtok?????? :( -
Peet
senior tag
Van egy voodoo 3 3000 AGP-s videokártyám, és érdekelne,hogy a Simcity 4 miért nem megy rajta, talán azért mert a játék 8.1-es directx-et használ, a kártya viszont a 7-esig támogat????? Mit lehet ilyen esetben tenni??? Valami megoldás kellene, de új kártya vásárlás nélkül!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest