Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
sunpower #3877 üzenetére
A Telekom simán bekapcsolja, ha kéred, nem pöcsölnek. Én másfél éve használom, és eddig egyik telefon sem volt a támogatott készülékek listájában! Sőt, jelenleg már a VoWIFI is hibátlanul megy.
Feleségem, lányom és fiam /2db Note8 és egy Note 8 Pro/ telóján is hibátlan a VoLTE. Ezeket én kapcsoltattam be mindhárom készüléken, úgy, hogy a nevemen sem voltak a SIM-kártyák.
Csak a telefonszámot kérte el az ügyintéző és mondta, hogy legyen egy készülék újraindítás. Azóta is hibátlan.Tehát simán bekapcsolják, ha kéred.
-
tomp
Topikgazda
válasz
sunpower #2140 üzenetére
Usernek jó, szolgáltatónak részben mivel sok fejlesztés kellett hozzá. VoLTE nem csak egy szoftveres kattintás a szolgáltatónak hanem komoly hardveres fejlesztés kell hozzá. Több elemet kell beszerezni, azt illeszteni a 4G hálózathoz aztán tesztelni.
Roamingban még sokáig nem lesz mivel roaming során jó a vonalkapcsolt hívás is. Nem kell oda VoLTE. Nehogy már extra díjat fizessen a szolgáltató...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest