Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
KTU köszi whatsapp-on belül megvan a bluetooth gomb ,be is van kapcsolva de ettől függetlenül ha ezen hívnak a fülesen csak egy pittyegés hallatszik és a felvevőgomb megnyomásakor elutasítja a hívást .
Miui-t használok ,de próbáltam tegnap egy S5/S3 párossal is ott sem tudtam felvenni a hívásokat a fülesen.
Most ha hívnak felveszem a telefonon utána megy a kommunikáció a fülesen,csak így pont a lényegi része használhatatlannyuszi123456 köszi megnézem hátha jó lesz valamire.
CineDOG1,club1 Igen a normál telefonhívások simán felvehetőek a fülesen ,és működik a zene hallgatás is rajta.Csak a net alapú hívásokat nem tudom felvenni fülesen csak a mobilon
-
Arween
senior tag
sziasztok
Most vettem egy plantronics m70-es headset-et de azt tapasztaltam hogy internetes hívásokat (skype,whatsapp-ot) nem kezel,ezzel vajon mindegyik headset így van? A hívásaim 90%-a internet alapú így eléggé kellemetlen hogy nem tudom a használni a headset-et
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest