Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megcsináltam a FB-on keresztüli lekérdezéseket, callback is indítható volt, de nem tettem publikussá, mert Klikk-kel havi 100 forintért van mobilnet (callback kapcsolási díj drága: 13 forint), és az fvd jelszót is eltárolom, amit idegenre én sem bíznék.
Jelenleg rebvoice-on gondolkodom, saját feltöltést osztanám meg ingyen ismerősökkel, napi 5-10 sms limittel, saját számot beállítva nekik, weboldalon keresztül küldhetnék az sms-eket, automatikus nemzetközi kódolást használva (ékezeteket átalakítani, hogy 70 helyett 160 karakter legyen az sms hossza), saját telefonkönyv, elküldött sms-ek, időzített küldés...
Telenor Klikk: 300 forintos Praktikum +Net kártyát (most világos kék színű 20x20x0.5 cm-es fóliás csomag) keress Tesco-ban vagy benzinkutakon. Beregisztrálod Telenornál (csomagolás időpontja hátul van, 15 hónapon belül aktiválható), utána 1741-es számon Klikket megrendeled, 3 hónapig ingyen van havi 100 mbyte neted, 300 forint / 3 hónap = 100 forint / hónap és hálón belül a 300 forintot is lebeszélheted.
3 havonta új kártyát regisztrálsz, érdemes 1 bontatlan csomagot tartalékba otthon tartani, ha lejárna az aktuális sim, ne akkor kelljen rohangálni az újért, hamar elkapkodják.
#9241 glaci: évekig megmarad az egyenleg, én 1.5 év után is fel tudtam használni, szóval itt nincs 1, 3, 6 vagy 12 hónapos határidő, mint a magyar szolgáltatóknál.
Engem nem zavar, hogy a híváslistámban megjelenik a voip is, mert rendes hívásom havonta ha 1x van, 40 forintot nem fogok fizetni percenként, ha 40 fillért is fizethettek. Havidíjasoknál viszont gondot okozhat ez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Milyen notebookot vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest