Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Köszönöm!
A CS plugin fenn van és ott volt a bibi
Kell nekem belepiszkálni
Viszont a Betamax Callback Dialer-t hogy kell FreeVoipDeal-re beállítani? Nincs a felsorolásban sajnos!
Nem ragaszkodom a CS-hez, csak nem tudtam kodeket állítani a MobileVoip-ban, ezért fennmaradt. Azóta megy a normál stock internethívás is, tulajdonképpen csak a mobilnetes hívásokra kellene valami megoldás, hogy minél kisebb sávszéllel is működjön.A legjobb lenne, ha valahogyan a stock rendszer szerves része lehetne és csak mint plugin működne minden funkciója. Esetleg valami komolyabb tárcsázó/telefon rendszerre lecserélni a stock ezen részét. Persze ha lehet egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest