- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Tudom, de éppen ugyanennyire stabil bármely más - normális szolgáltatást nyújtó - VoIP szolgáltató vonala is.
Konkrétan az Ephone vezetékes száma többet állt az UPC szolgáltatáskiesése miatt mint az Ephone hibájából, ezzel sajnos nem lehet mit csinálni (mint ahogy azzal sem, hogy az UPC-nek nincs semmiféle szünetmentes megoldása a hálózaton, így áramkimaradás esetén telefon sincs - de a sajátjuk sem.)Én elégedett vagyok az Ephone-os megoldással, nincs stabilitási vagy minőségproblémám. - Az UPC megoldása viszont ehhez képest minden szempontból drága és semmivel többet nem nyújt (valójában éppen ugyanolyan módon működik).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest