- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
sumsang #6703 üzenetére
De amit itt taglaltak a többiek, hogy butatelefonról hívni 21-es körzetet, ami a saját szerveren van beállítva és vonalbontás után nyitna egy voip vonalat a telefonszám azonosítás után irányunkba (1. acc), majd arról indítva a hívást bepötyögi az ember a hívandó fél számát (2. acc) attól még működhet a budegtvoip-os telefonálás, mert nem "igazi" callback, hanem a 2 különböző acc lenne összekombinálva a 21-es virtuális vezetékes számmal és a bérelt/saját szerveren leprogramozott hívási lehetőséggel...
(bár számomra az is rejtély, hogy a 2. acc hogy tud úgy belépni a történetbe, hogy az 1. acc hívása után indul. Igaz írtátok hogy a 2x percdíj ugyan úgy megmarad, mint a "hagyományos" callback esetében...)Szóval a 3,3x2=6,6 (budgetvoip) vagy a 4x2=8 Ft (FVD) hívás percdíj butatelefonról még működhet(ne). Kiiktatva a voip szolgáltatók callback esetén felszámított 3,9 €centes kapcsolási díját...
Ezért is érdeklődtem, hogy hogy áll az ötlet...
Az én fejemben ez most így áll össze, illetve nem áll össze, ha hülyeség és megint nem értem, akkor kérek javítást... ismét...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest