Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Bocsánat! ismét...
Nekem a hanstel volt az etalon, mert mást nem is ismertem, ami ilyen összesítő oldal lenne... a tiéd jobb, és ahogy nézem, nem csak dellmont márkák vannak rajta. (csak a nevét nem bírom megjegyezni....) A munkám miatt rengeteg emberrel találkozom és szoktam ajánlani, de sose az fvd-t, hanem az összesítő oldalt, mert ha változás lesz, nem biztos, hogy rá tudnak keresni...
Ettől függetlenül akkor is fura, hogy van main mobil és other mobil kategória. Bár amit most te linkeltél ott egységesen ír mobil percdíjat és mint láttam vagy 10 szolgáltatónál is 1 eurocent a mobilhívás angliába, nem úgy, mint nálunk, hogy csak 2 szolgáltató adja jelenleg...
Részemről lezártam, a jövőben majd a te linkedről próbálok meg tájékozódni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest