Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
ActionPS #5121 üzenetére
Igen, nekem nincs külön voip készülékem, mert nincs rá szükség, megfelelő minőséget nyújt anélkül is... Elég a pc-be dugott headset. A rögzített felvételek is azt mutatták, hogy nem volt szükség rá. Emellett tudok 50-100 fős kft-ket, ahol pl. voip megoldás van, és tudok önkormányzatokat is, ahol be van állítva egy voip telefonközpont és azon keresztül, voip alapon fogadnak és indítanak hívásokat a hivatal dolgozói... (akik, mint tudjuk a magán és üzleti dolgaikat is azon intézik) Én még egy panaszt sem hallottam... Én is dolgoztam egy kis kft-nél, ahol 15-en dolgoztunk és a főnök ott is megkért egy helyi körzetszámos voip-ot, amit az országos szakmai lapban mindig megjelentet, ő sem panaszkodott az alatt az idő alatt, amíg ott dolgoztam, hogy minőségi problémája lett volna... (se hívásnál, se fogadásnál) amúgy meg jóval olcsóbb volt neki, mintha a t-com-ot kérte volna meg...
Kezdem azt hinni, hogy az a szakember gárda, aki nálatok intézte a voip rendszerre való átállást, nem teljesen ért a szakmájához...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest