Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
#81733120 #29158 üzenetére
Én is most tesztelem, a skype out-tal párhuzamosan, felváltva hivok hol egyikkel hol másikkal.
Viber €6.99 és korlátlan
Skype €8.26 és 400 perc (angol fontban viszont már csak £6.35 -> €7.31)Hangminőségben akkora túl nagy különbséget vagy eltérést nem vettem észre, Viberrel sokkal egyszerűbb telefonálni, viszont halkabb, és valamivel bizonytalanabb is. Skype-nál az első ~fél-egy másodperc úgymond 'kritikus', hogy így nevezzem, gondolom amíg 'összeáll' a kapcsolat, ott volt egy kis gebasz a hanggal, de utána teljesen jó volt minden, hangerő, hangszín, stb. Viberen már előfordult olyan, hogy felvették, de nem hallottam semmit (a másik oldal engem igen), és kritikusabb is az eleje, halkabb is az egész, és tompább a Skype-hoz képest.
Gondolkodóba vagyok vele én is, mert oké, hogy olcsóbb és korlátlan, de bizonytalanabb is. A Skype-ot viszont rosszabb kezelni (bár amióta rájöttem, hogy a rendes telefonkönyvből is lehet hívást indítani skype/viber out-al, könnyebb vele telefonálni).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- általános iskolai rendszergazda
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 16 GB notebook DDR4 Ramok- SAMSUNG - KINGSTON - SK HYNIX - MICRON - HYPERTEC- RAMAXEL
- Aki kapja marja! Új 3D nyomtató filamentek a bolti ár feléért!
- 200M Powerline Wireless N Extender KIT - Áramköri jeltovábbító készlet
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD kiváló akku, gyönyörű állapotban
- Zalman S3 TG
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest