Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Én androidos telón az összefoglalóban ajánlott alkalmazást használom 2. napja.Ott csak a felhasználónevet és a jelzsót kell beállítani.
Próbáltam másik alkalmazást, de ott már SIP server címet kér többek között. Ezt hol találom? Na pont az ilyen hülye kérdések miatt lenne jó egy részletesebb összefoglaló. Vagy egy Logoutos írás.Aki benne van a témában annak ezek a dolgok triviálisak, de én csak pislogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest