-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor19
aktív tag
Köszi!
Valami hasonlóra tippeltem
Az is benne van a pakliban, hogy bedurvulnak, és 0.1 € is lehet akár az, ami most filléres?Eddigi megszokott VOIP szolgáltatóimnál pl. az Osztrák mobil díjak szép lassan felugrottak 0.2$ fölé. Ami elég combos. Muszály volt vmi Dellmontos alternatíva felé nézni.
-
-
hgabor19
aktív tag
Dellmont klónoknál milyen időközönként rotálódnak a tarifák?
Elképzelhető az, hogy most pl. a MegaVoip-nál a HU mobil 0.01€/p, és mondjuk 2-3 hónap múlva duplázódik v. triplázódik a percdíj, és egy másik klónnál lesz a HU mobil 0.01€ ahol meg előtte épp magasabb volt ez a percdíj?
Mi a tendencia?
Nem vagyok otthon Dellmont ügyben, ezért kérdezem. -
Barlow
újonc
Kedves Fórumozók!
Örülök, hogy rátaláltatok a PHOXcall nevű szolgáltatásra. Szeretnék a szolgáltatással kapcsolatban megválaszolni néhány kérdést és tisztázni néhány félreértést.
A PHOXcall márkanév alatt a Dellmont szolgáltatását közvetítjük, viszonteladói vagyunk. Ez sajnos azt jelenti, hogy műszaki dolgokat tekintve teljesen ki vagyunk szolgáltatva a luxemburgi cégnek.
- Jelen pillanatban a Dellmont nem teszi lehetővé a viszonteladói számára callback szolgáltatást. Magyarázatot többszöri megkeresésünk ellenére sem adnak rá, az ügyfélszolgálatuk a viszonteladókkal szemben sem segítőkészebb, mint a saját előfizetőikkel.
- Az androidos alkalmazás forráskódját nem adják ki, ha a viszonteladó elküldi nekik a logóját, akkor fordítanak egy egyedi verziót, viszont hibabejelentésekkel nem foglalkoznak. Ezért fordulhat elő, hogy a Play áruházból letölthető PHOXcall nevű alkalmazás két funkciója (Callback, Local Access) is hibaüzenetet ad. A Dellmont válasza a problémára nem az, hogy javítják, vagy kiveszik őket programból, hanem hogy ajánljuk az ügyfeleinknek a YourDialer vagy a MobileVOIP alkalmazásokat, azokban nem jelenik meg a kérdéses két funkció.
- A Local Access szolgáltatás használható PHOXcall előfizetéssel. (Annak ellenére, hogy az androidos alkalmazásból közvetlenül nem működik.) Ennek a módja az, hogy bármilyen készülékről, bármilyen előfizetésről felhívjuk a megadott telefonszámot (Magyarország esetén: +3618088451)
- Biztosíthatok mindenkit, hogy másodperc alapon történik az elszámolás, sőt század eurocent pontossággal. Ezt minden ügyfelünk tudja ellenőrizni honlapunkon a híváslistájában.
- Elébe megyek egy következő kérdésnek: gyakran előfordul, hogy a híváslistában 1 másodperccel hosszabb a hívás, mint amit a mobilos alkalmazások kiírnak. Ez azért van, mert egyszerűen a Dellmont szerverének ennyi időbe telik a hívás bontása, és nem azért, mert ezeknek az 1 másodperceknek az árából szeretnénk több bevételhez jutni.Remélem, a topikban minden eddig felmerült kérdést megválaszoltam. Ha mégsem, várom a további hozzászólásokat. Nem ígérem ugyan, hogy folyamatosan figyelem a fórumot, de igyekszem majd megválaszolni a kérdéseket. (Biztosabb, ha a honlapunkon teszitek fel a kérdést.)
Baráti üdvözlettel,
Szabó László - PHOXcall -
Indiant
addikt
Kaptam választ a Phoxcall-tól:
"We currently use the network of Dellmont to provide VoIP services to our customers, and unfortunately Dellmont has disabled callback service to its resellers.As an alternative, you can call Local Access Number to use our service in case your internet connection is not good enough for a VoIP call."
Sajos a Local Access Number szintén tiltva van.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
itanczos #22988 üzenetére
Kipróbáltam a MegaVoip-t, töltöttem rá 1 kis pénzt.
Valóban, elég jó a hangminőség. Még LTE-n is.
Én tisztán hallottam a hívottat, bár ő meg engem kicsit rekedtesen. (G.711 volt a codec)A kimenő hangtorzítást lehet vhogy orvosolni a beállításokban?
STUN beállítása esetleg javít a dolgon?G.711-en kívül milyen codec-et lehet használni Dellmont-nál? Látom h támogatják a G.726-t, de a Bria softphone meg nem ismeri ezt.
-
SIP port : 5060
Registrar : sip.stuntcalls.com
Proxy server : sip.stuntcalls.com
Outbound proxy server : leave empty
Account name : your StuntCalls username
Password : your StuntCalls password
Display name/number : your StuntCalls username or voipnumber
Stunserver (option) : stun.stuntcalls.com -
Joe123
senior tag
Lehet, hogy így van, de azért terjeszkednek. Idén pl. több helyen átvették az Aktív-1-től a szolgáltatási területet, így lett végre Digi a szüleimnél is. Illetve honlapjukon láttam pár hónapja, hogy valahol vidéken építettek ki új 1000-es hálózatot, de már nem emlékszem hol, Tápióvalami rémlik.
-
itanczos
senior tag
válasz
hgabor19 #22987 üzenetére
Nem kell ezt túlspilázni!
2 cégnél is használom a stuntcalls-t és a browsercalls-t! Minden rendben! Max az első pár másodpercben nem hallanak. Ezt simán ki lehet küszöbölni, hogy csak 2-3 másodperc múlva szólsz bele.
Egyik cégnél 3 felhasználó telefonál kifelé, másiknál kb 15. Egyszerre 3 hívással.
Simán használható üzleti célra! Sokszor a mobil-mobil hívás gyengébb, mint az említett VOIP!
Mivel saját, helyi VOIP központon keresztül használjuk, amelyik partner reklamálna, annak az ephone-os trunk-ön engedem ki és kész. -
hgabor19
aktív tag
MegaVoip minősége milyen mostanában?
Lehet üzleti hívásokra használni, vagy csak inkább otthoni bohóckodásra való?
(elkerülendő a beégést a "most hallom/most nem hallom" effektussal ) -
Zeki
nagyúr
válasz
Indiant #22984 üzenetére
VISZONTELADÓK!
Írtuk már.
Vannak a dellmontos klón oldalak, a halom voip oldallal, változó tarifákkal, és vannak a viszonteladók, akik a bestvoipreselling.com oldalon tudnak regisztrálni.
Az itt regisztrált viszonteladóknak vannak fenntartva a külön SIP szerverek, és a voipinfocenter.com oldalon is betud lépni a júzer, a viszonteladónál regisztrált nevével és jelszavával, hogy csekkolja a dolgokat. -
-
-
LámaZ
addikt
Egyébként a digi a műholdas tévét – amelyet kb. 3 évig néztem, mert aztán úgy döntöttem, hogy elég nekem a földfelszíni MindigTV is + a szabadon fogható műholdak – simán felszerelte, csak kábelt nem akarnak kihúzni nálam. Az egész kerületben nem építettek ki kábeles hálózatot tudtommal.
-
Indiant
addikt
..nem működik
...de a phoxcall progiban sem (?!
)
Hát most akkor jól meg lettem szopatva ezzel a szolgáltatóval.
(pedig az oldalán írja a callbackot és a local numbers-t is)
De mind2-re azt írja, h. a VOIP szolgáltató nem engedi. (fogalmam sincs ki az...)
..jó móka volt 3000-ért. -
törölt tag
válasz
Jamcsabi #22914 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok én is, már több, mint 1 éve! [link]
Nekem egy újabb típusú Pirelli routert adott a Telekom (T-Home), mégis heti rendszereséggel bosszankodok, mert nem működnek a kimenő hívások: "Registration failed"Sajnos mind a mai napig nem találtam igazi megoldást erre a problémára (csak a router áramtalanítása, majd újraindítása segít, ahogy már te is írtad).
-
LámaZ
addikt
válasz
Dluinet #22942 üzenetére
Re: Digi meg a tornyai
Én kb. 1996 és 2006 között voltam a Digi ügyfele; akkor indult a cég. Elsőre nehezen indult be a szolgáltatás, egyike voltam a kísérleti nyulaiknak az újpalotai lakótelepen. (A nevük sem Digi volt akkor, valami emcséesz-kácséesz, vagy mi). A kábeles netük döcögött, ki-kihagyott. Megmakacsoltam magam, és írtam nekik, hogy azokra a napokra, amikor nem működik a netem nem fizetek előfizetői díjat. Volt egy hónap, amikor pontosan jegyeztem, hogy mikor nincs net, és ha két alkalommal 10 percnél több volt a kimaradás, akkor arra a napra megtagadtam az előfizetési díjat. Amikor kijött a számla, csak annyit fizettem be, amennyit jogosnak tartottam. Jeleztem, mehetünk perre, ha akarják. Na, szóval, a végén kijött a műszaki igazgatójuk egy mérőműszerrel, amelyen sok kis pislogó-villogó LED-volt, mint egy karácsonyfán. Mért, mért, én vártam nyugodtam. Kérdeztem: Mit mutatnak a csillagok? Hümmögött, aztán elment. A különbözetet nem követelték, és a kapcsolat minősége szép lassan megjavult. Még kb. 9 évig voltam az előfizetőjük. Amikor elköltöztem egy másik, szintén sűrűn lakott városrészbe már nosztalgiával gondoltam rájuk, figyelembe véve más szolgáltatók árait és a sávszélességeket. Írtam is nekik, hogy jöjjenek el új helyemre, de azóta eltelt 9 év, és nem bővítették a lefedettségi területüket, mert szerintem a szolgáltatók felosztották egymás között Budapestet.
-
togvau
senior tag
valaki nézte már, hogy a dellmontos cucc, a saját app-jukkal használva hogy kommunikál? Mert a weboldalon írja, hogy melyik hívás ment app-al, és melyik SIP.
Lehet előnye/hátránya egyiknek a másikkal szemben? -
itanczos
senior tag
Frissült a Groundwire iOS-en!
Már használja az iOS10-ben levő VOIP api-t, vagyis beépül a tárcsázóba! Az alap telefon hívás listában látszanak a voip hívások, készenléti módban a telefon hívás képernyő jön elő!
Tök jó! -
válasz
KamuMazsola #22948 üzenetére
Hát ha találsz egy ilyet akkor feltétlen írd be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest