- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
TudorVigyor
aktív tag
Ok, értem, de elvileg épp azért adják olcsóbban, mert utána az ő zsebükbe telefonálsz. Régen volt akciós és normál árlista (lehet, hogy most is van), pl Nokia 5110 akciósan (SL) 42000, normál áron (nem lockolt) 100000 volt. A független telefonok ma is drágábbak (pl. MMarkt SIM és SL nélküli telefonjai). Ha 50% kiütné a lockot, akkor nem lennének akciók sem, és végül azok szívnának, akik tartják magukat a szabályokhoz/törvényhez.
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
''Aki a készülékbe programozott SIM-Lock kódot módosítja, illetve abban közreműködik, szoftverbűncselekményt követ el, amely a BTK 300/C paragrafus (1-2) rendelkezései alapján 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.''
Ezt egy Domino-s telefon külső csomagolásáról idéztem. Ráadásul, ha igazuk van, akkor ez nem polgári, hanem büntetőügy, tehát nem az üzleti érdekekről fog szólni a dolog, ha valaki nyomozni kezd.
Hogy mennyien érintettek? A való életben (tehát nem az internetes fórumokról beszélek) szvsz nem túl gyakori, szerintem inkább pár tízezer, mint százezer az érintett mobilok száma. Szerintem ez az egyik ok, amiért a szolgáltatók elnézik egyenlőre az egészet. Ha mondjuk minden tizedik akciós telefon átmenne másik szolgáltatóhoz, akkor vagy az akciók szűnnének meg, vagy a szolgáltatók adatbázisokat cserélnének, és elvennék az unlockolók kedvét pár száz bírósági üggyel.
Ha pedig belevesszük, hogy a lebukás elég egyszerű, akkor nincs az a szupertelefon, amiért én kockáztatnék.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Formula-1
- Windows 11
- EAFC 25
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest