Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirjames73
csendes tag
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Érdekes hibába futottam bele és nincs ötletem. Adott egy Esxi 6.0U2 Standalone amelyen futott egy Win2019 DC, egy Win2019 TS és egy linuxos Oracle server. Minden szépen müködött egészen addig amíg a Linux Oracle le nem lett váltva egy Win2019/Oracle párosra.
Innentől kezdve a TS-n lévő program ami az Oracle szerverhez kapcsolódik naponta többször elveszti a kapcsolatot az Oracle listenerrel. (ekkor a TS szerverről a ping OK az Oracle felé, akonzolon nézve a listener is él, de pl. a távoli asztal kapcsolat nem épül fel a TS-ről az Oracle szerverre) A szerverek ugyanazon a VSwitchen vannak és mindenkinek VMXNET3 kártya van kiadva. (a régi linux E1000 kártyával ment)
A Windows logokat nézve sehol semmi hiba!
Merre érdemes indulni?
Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Én használom, nekem bevállt. Azokkal a Synology NAS-okkal müködik, amelyek Btrfs fájlrendszert használnak.Nagyon spórolosan bánik a tárhellyel, mert figyeli a duplikált dolgokat a mentésben.
Faék egyszerűen beállítható, használható fizikai géphez, Vmware.hez, HyperV-hez. -
Sirjames73
csendes tag
Frissen telepített Vmware 6.7 U2-nél belefutottam abba a hibába, hogy a web kliensen keresztül nem tudtam importálni a Powerchute Network Shutdown ova-ját.
A hibaüzenet ugyanez mint itt: [link]
A javaslat az volt, hogy frissíts a klienst 1.33.1-re. (nekem már az 1.33.3 volt.) szóval ez max downgrade lett volna.
Ha valaki hasonló cipőbe lépne, javaslom inkább a legfrissebb ovftools-t (ha minden igaz, akkor 4.3 a verzió), azzal csont nélkül megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest